Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не сказала где бриллианти спрятала?..![]()
...у шинах одного з вєліків
У шлунку Хом'яка?
...взагалі, не зрозуміло, що ви там робите?..навколо роботиЖелезний конь приходит на смену деревенской лошадке..(с)..![]()
![]()
Три рази зайди на сайт порнхаб. Більш ніяк не позбудесся.У мене в ютубі полізла пшецька реклама, як позбутися ? 🙄 sos
Цю. І шо? В меня через день то дойческа, то гішпанська. Даже нра. Навроді бесплатних курсов. 🥱У мене в ютубі полізла пшецька реклама, як позбутися ? 🙄 sos
1. Увімкніть ВПН. Буде нідерландська реклама. Чи то штатівська. Чи ніппонська...У мене в ютубі полізла пшецька реклама, як позбутися ? 🙄 sos
Та пох ваще, но перекрывает экран страница с поляцкими буквами и требует шота нажать, а я на поляцком не розумиюЦю. І шо? В меня через день то дойческа, то гішпанська. Даже нра. Навроді бесплатних курсов. 🥱
Як то???? Ви хоть нікому такоє не кажіт. Ми всі тута розумєм. 🤷♀️Та пох ваще, но перекрывает экран страница с поляцкими буквами и требует шота нажать, а я на поляцком не розумию
Підпишиться на Преміум: взагалі позбудетеся реклами.
Нє, ну там якщо сіські то і я зрозуміюЯк то???? Ви хоть нікому такоє не кажіт. Ми всі тута розумєм. 🤷♀️
Та шо там розумєть. Треба не очима читать, а нутром. Моск сам перекладе.Та пох ваще, но перекрывает экран страница с поляцкими буквами и требует шота нажать, а я на поляцком не розумию
А ви без сісьок попробуйте. Вам понра.Нє, ну там якщо сіські то і я зрозумію
Ето Зигота писал?..Ось наприклад.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Моск моментом перестроївся. І все легко читаєцця
Далеко не кожному дарований. Інакше Бачукову звідси б не виштовхували. 🐸Моск моментом перестроївся
Грязь месим и всякий непотреб испитуем.....взагалі, не зрозуміло, що ви там робите?..навколо роботи
Там про колготки і тюльку нічо нє напісано.Ето Зигота писал?..![]()
Аааа.. жаль.. значить завистники-подражатели..Там про колготки і тюльку нічо нє напісано.![]()