Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не факт.....просто не проникне всередину,якщо так закисло
...провірено багато разів в таких ситуаціях,гріти треба,але це не той випадокНе факт..
Етош не ****тур......провірено багато разів в таких ситуаціях,гріти треба,але це не той випадок
...у Києві мабуть мяка30 лет не вихаживает ни один сантех прибор, тем более на нашей воде.. так шо Пошляк трошки лукавит..![]()
Ага в дом с артезианской скважини 800 м напрямую подается..а по дороге деминерализуется...у Києві мабуть мяка
Смєсітєль нє викіну. Жаба нє разрєшаєт. Такіє щяс по 150 бачєй. А сілуміновоє ****о я не хочу. Хоть і новоє.Нахуя?
Шах и мат!30 лет не вихаживает ни один сантех прибор, тем более на нашей воде.. так шо Пошляк трошки лукавит..![]()
Нє. Сразу полєз грязнимі руками в тєлєфон - іскать як його открутіть.WD40 попшикал?..
Та *** там.. под седло ****а нанесет, течет за милую душу..Швх и мат!
![]()
...у мене є декілька подібних,хочеш,позбираю,вишлю тобіСмєсітєль нє викіну. Жаба нє разрєшаєт. Такіє щяс по 150 бачєй. А сілуміновоє ****о я не хочу. Хоть і новоє.
Яш те говорю, попробуй галочкойНє. Сразу полєз грязнимі руками в тєлєфон - іскать як його открутіть.
По 150 бачей и в начале 90-х , болгарские смесители стоили..Смєсітєль нє викіну. Жаба нє разрєшаєт. Такіє щяс по 150 бачєй. А сілуміновоє ****о я не хочу. Хоть і новоє.
???под седло ****а нанесет,
А шо он на карліхі женицця???🥱
Там где палочка соприкасается с телом емкости..
Ти ей шо, сандали новие прислал?..
Што?Там где палочка соприкасается с телом емкости..
От чьоб ето я виябивался. Какой *галкой*?И попробуй *галкой* открутить ( ток не ****ищем 3 мм китайским)., мало кто удерживался от ее чар..![]()