Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Воно по карті наче недалеко й пішки від метро дійти. Одне коло, звернути, друге коло, а там вже й Дніпро.
Але ми дійшли туди де зірочка і всьо. Ще й темно було. По видному може би зрізали через квартал...
Але думаю як варіант може просто прям туди чимось добрацця.
IMG_20250202_150505.webp
Як жеж вам поясніть. Допустім, от той зірочкі, шо ви обозначілі, прямуєтє вперед до клумби. По клумбі берете трохі лівіше, як їде весь транспорт, до наступної клумби. На наступній клумбі берете правіше. Там буде зупинка і світлофор. На світлофорі переходите через дорогу і йдете прямо напролом метрів 300. І вийдете на тую оболонську набережну.

Ясно, дякую) парк для спортивної ходьби) мені його радили подивитись. Ну це по теплу треба. Затусить на цілий день.
Там Віталька п'яний мост побудував. Я не був, но може шось достойне.
Є щє парк Муромець, главноє достопрімєчатєльностью якого є пам'ятник Іллє Муромцю на конє, в доспєхах. Але це вже на лєвом бєрєгу, одразу за північним мостом.

Хотя если у вас в гостях родня с внучком , то без тренировки ум за розум быстро зайдет. Шурке достаётся? 😊

Да. Вот замєтіл за собой такую слабість. Отмєтіл на уліце якусь файну фіночку, ябивдУльну. Но вот,в голове, нє я ійо т......ю, а она мєня, сідя звєрху. Старєю, мля.
Забудьте сразу 🥱

А хто конкретно. Бо я добрий, як теля. В мені зараз 0.4 ізабели пльоскаєцця.
Срання вже налакАвся🤦‍♀️ пойнятно чого пждікюрщіця намікає шоб с хати таво самово 🤷‍♀️

Я не все читаю, о каких финочках в Киеве речь?

Забудьте сразу 🥱

Срання вже налакАвся🤦‍♀️ пойнятно чого пждікюрщіця намікає шоб с хати таво самово 🤷‍♀️
Может быть и другое. У меня с соседнего подъезда мужчину прямо возле дома мобилизовали. Его песеля хаски забрал семейный детский дом, рядом. Хаски ходит погулять по району, приходит к подьезду , и не хочет уходить.
Парень заранее договорился, что собакена заберут туда, если шо.

Может быть и другое. У меня с соседнего подъезда мужчину прямо возле дома мобилизовали. Его песеля хаски забрал семейный детский дом, рядом. Хаски ходит погулять по району, приходит к подьезду , и не хочет уходить.
Парень заранее договорился, что собакена заберут туда, если шо.
Шо?

А що іитам накарлякали, як каже тьоьтя анджела..нам дотдупи..:D

Тю. Квартира может быть съёмной у Пошляка. Потихоньку продаёт велики, и т.д. Блин, у него отсрочка до 8 февраля, что потом?...
Та що ви тамиґ ситого нижеброда отжать. Хотците..:):D местний т9 умиляет

Тю. Квартира может быть съёмной у Пошляка. Потихоньку продаёт велики, и т.д. Блин, у него отсрочка до 8 февраля, что потом?...
Кватєра у їх своя і дєтіна 23х год в хозяйстві імєєтся. Не всьо так драматічно🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу