Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...з 4го числа помічник на роботу не ходе,каже,що на уколах
У нас тут тож якась зараза завелась..:(
Королевишни пострадали.. но ацетилсалицилка + немесил помогли..
А я вчера шот начал кашлять трошки и неприятное послевкусие ощутил..но я ш прохаванний.. + таблетки с детства не люблю..так шо недуг бистро на корню прибил..:збентежений:

У нас тут тож якась зараза завелась..:(
Королевишни пострадали.. но ацетилсалицилка + немесил помогли..
А я вчера шот начал кашлять трошки и неприятное послевкусие ощутил..но я ш прохаванний.. + таблетки с детства не люблю..так шо недуг бистро на корню прибил..:збентежений:
...і понос?

Я в Нємєтчіну нє попадаю. Тока єслі на навчання на якому Лєопарді.
А якщо кінолог із службовим собакою? На кордоні наркоту і зброю шукати?:клас:
Будуть відомі всім пес Патрон і пес Хомяк..

Ето как в * детсадовском полицейском*.. у мальчика шо не спроси,. - ми все умрем.. так и ти про понос..:D
Не спрашивал я про понос.. но сам покакал вечером нормально.. хоть и не типично.. бо обично утром..:D:D

Ето как в * детсадовском полицейском*.. у мальчика шо не спроси,. - ми все умрем.. так и ти про понос..:D
Не спрашивал я про понос.. но сам покакал вечером нормально.. хоть и не типично.. бо обично утром..:D:D
...мені сказали,що жар,понос і на уколах,хоча подібна хвороба свірєпствувала у нас на паску

А якщо кінолог із службовим собакою? На кордоні наркоту і зброю шукати?:клас:
Будуть відомі всім пес Патрон і пес Хомяк..
Ти того пса бачив?..
Я би ашпе повбивав би такіх селекціонеров..
Оно ш бедное при минусе, ашпе умрет..:плачу::незнаю:

Ти того пса бачив?..
Я би ашпе повбивав би такіх селекціонеров..
Оно ш бедное при минусе, ашпе умрет..:плачу::незнаю:
...мені недавно сказали,що з прикордонниками по автобусах бігають подібні майже кабиздохи

...мені сказали,що жар,понос і на уколах,хоча подібна хвороба свірєпствувала у нас на паску
О, ****а.. сорямба.. я думал ти стебаешься про понос..:збентежений:
Похожие симптоми били у нашего водителя в жеке.. давно, но он тогда 2 трехлитровие банки помидор маринованих сожрал..:D

О, ****а.. сорямба.. я думал ти стебаешься про понос..:збентежений:
Похожие симптоми били у нашего водителя в жеке.. давно, но он тогда 2 трехлитровие банки помидор маринованих сожрал..:D
...***,у нас на паску теж фігуріровали помідори,правда не знаю,з банки ,чи свіжі

Назад
Зверху Знизу