Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тем более...вона з ним спілкується ні як приватна особа,а скоріше, як митець публічного контенту
в чем проблема спросить разрешения или просто сказать:
) Ну вы же понимаете, что злитесь тут только вы? Понимаете, да ?

...пошукайте її сторінку у інсті,чи десь,і монети ляжуть їй у кишенюНо мы не подписчики. И товаров её нам не купить....😊
...для чого ми тут спілкуємося?..мабуть це одна з форм,йому подобається ця дівуляА зачем, если Красс и так все фотки сюда поперетаскает ?![]()
Не всі це розуміють...для чого ми тут спілкуємося?..мабуть це одна з форм
...ми всі любиму давати оцінку дій один одного, така людська природаНе всі це розуміють
А.Ты просто реально припезденная.

...вона не дівчина взагалі, а творець публічного контенту, не заморочуйтесь🤦♂️А.
Т.е. вы - тянете фотки незнакомой вам лично девушки типа "смотрите, какая карлица забавная11",
а припезденная - я.
Ясно-понятно![]()
Я не даю никому оценок, никого не оскорбляю,...ми всі любиму давати оцінку дій один одного, така людська природа
...і не тільки на ХФ,а може десь на якомусь екрані буде не протиЯ не даю никому оценок, никого не оскорбляю,
я просто задала вполне резонный вопрос:
знает ЛИ девушка о ее фотках на ХФ.
Вы сами себя уговариваете что ли ?
Эта тема всегда была очень позитивная. Пока сюда не приперлась тыВы сами себя уговариваете что ли ?
Да и первая лавочка была тоже вполне позитивной, пока...Эта тема всегда была очень позитивная. Пока сюда не приперлась ты
но тогда была не я, это точно.
Я не сомневаюсь что ты вертухайДа-давсе посты с оскорблениями удалят, не сомневайтесь
![]()
Нет, шановний Красс, сомневаться не стоит в п.1 правил ХФ.Я не сомневаюсь что ты вертухай