Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А хотітє я покажу людину, яка вбила цілий автозавод в Англії?

****но.
Вот оно - Джеймс Мей. Обосрал Ровєр 75. Відітєлі - нє понравілся єму дізайн авто. Олдскульний дуже. ****.

James_May.webp

...взагалі в Англіях апокаліпсис

Вивалівся я сьодня на вєлопрогулку со злим умислом. Треба було поєхать аж за 8 км от хати в вєтлікарню - повипитувать за отправку хомяка закордон.
Вєлопрогулка удалась, нєсмотря на протєсти жопи. Отвикла от вєлосідушкі. В вєтлікарнє огорчілі рєзультатом. Нєможна, говорят, заполнять загранпаспорт для тварюкі, на основє фотоданних о хозяйкє с тєлєфона. Навєрно хотят, шоб я їх корумпіровал.

Вивалівся я сьодня на вєлопрогулку со злим умислом. Треба було поєхать аж за 8 км от хати в вєтлікарню - повипитувать за отправку хомяка закордон.
Вєлопрогулка удалась, нєсмотря на протєсти жопи. Отвикла от вєлосідушкі. В вєтлікарнє огорчілі рєзультатом. Нєможна, говорят, заполнять загранпаспорт для тварюкі, на основє фотоданних о хозяйкє с тєлєфона. Навєрно хотят, шоб я їх корумпіровал.
А тёща будет ехать к доце, назад? Оформите собаку на тёщу. Пусть везет. 😊

...мабуть дешевше і простіше завести клона хомяка у Німеччині

А тёща будет ехать к доце, назад? Оформите собаку на тёщу. Пусть везет. 😊
Пока нєпонятно. У хомяка вже є внутрєнній паспорт. Заполнєний. Там вписано прівівкі і чіпірованіє. Його тож треба показувать прі заполнєніі загранніка.

Назад
Зверху Знизу