Статус: Офлайн
Повідом.: 15996
Повідом.: 15996
І шо ви з йими робітє?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І шо ви з йими робітє?
И чем усе закончілось?..поддержу, думаю
Отгадай с 3-х раз..І шо ви з йими робітє?
Он там напздєл, що долбіт тьоток по 5 годин підряд в прісуцтвіі своєй жени. І сам прісуцтвуєт, когда наоборот. Сказочнік, корочє. А - і єму 45+. Наркоман віагровий.И чем усе закончілось?..![]()
Не можу. Трудная загадка.Отгадай с 3-х раз..![]()
Ну он там 100 фоток вивалив с їйНе видів. А покажіть.
Вишла с тєми🥱И чем усе закончілось?..![]()
Тоісь ви так не вмєєте??? Яснопонятно...🥱Он там напздєл, що долбіт тьоток по 5 годин підряд в прісуцтвіі своєй жени. І сам прісуцтвуєт, когда наоборот. Сказочнік, корочє. А - і єму 45+. Наркоман віагровий.
Де? тИцніть ссилкой.Ну он там 100 фоток вивалив с їй
Пздєть? Нє.Тоісь ви так не вмєєте??? Яснопонятно...🥱
Убрав уже. Додумався, слава богу. Тре раньше було смотріть. Там улибчива тьотка була, с косічками с синіх ниток і в дермантінових штанях с голим пузом. Ну і он був тоже. Я ж написала, шо он мені не очінь 🤷♀️Де? тИцніть ссилкой.
А Я думаю тіліхвона випросить. На всякий. 🤷♀️Пздєть? Нє.
Напросіться на тройнічок?..А Я думаю тіліхвона випросить. На всякий. 🤷♀️
Ну хоть так🤷♀️Напросіться на тройнічок?..![]()
Так вам же з їм нє целувацца, як до дєла дОйде. Будєтє свого Кілліана прєдставлять, а он вам пяткі лизатиме в ето врємя. Чи шо он там по п'ять часов лиже.Убрав уже. Додумався, слава богу. Тре раньше було смотріть. Там улибчива тьотка була, с косічками с синіх ниток і в дермантінових штанях с голим пузом. Ну і он був тоже. Я ж написала, шо он мені не очінь 🤷♀️
Вам би в казарму. До срочніков.Ну хоть так🤷♀️
А у меня ребришки запечение с картошечкой..О, згадав. У мєня прогрєс. 50,50,45,45.![]()
Точно. Масажика хотю 😳Так вам же з їм нє целувацца, як до дєла дОйде. Будєтє свого Кілліана прєдставлять, а он вам пяткі лизатиме в ето врємя. Чи шо он там по п'ять часов лиже.
То не то.Вам би в казарму. До срочніков.
32 раза за вєчєр каже.... Сидю переварюю... і 4 тіпа оргазмов.. 🤔Пздєть? Нє.