Статус: Офлайн
Повідом.: 800
Повідом.: 800
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
антиквариат?)
От бабушки досталось..антиквариат?)

Ага.антиквариат?)

Тє, шо на фоткє - младше мєня.От бабушки досталось..![]()

нормально) У Крааса даже Кубанская водка, видно, тоже от бабушки досталась) Достоялась.От бабушки досталось..![]()
Он на атомы еще не разложился ?...у мене бальзам Ризький є запєчатаний,70х якихось років
на какой случай держите?...у мене бальзам Ризький є запєчатаний,70х якихось років
...думаю,ні,зверху сургуч,і тіліпається всередині, зараз на кухню піду,покажу вамОн на атомы еще не разложился ?
...хтозна, спеціально купляв сучасний,щоб розуміти,що там,взагалі той від батьків залишивсяна какой случай держите?
Я всю жисть єво хотєл попробовать, но нє сложилось. В бутилкє кєрамічєской....у мене бальзам Ризький є запєчатаний,70х якихось років
...його рекомендують грам по 30 пити,як ліки після їжіЯ всю жисть єво хотєл попробовать, но нє сложилось. В бутилкє кєрамічєской.
Налівай. Я вже поєл....його ремендують грам по 30 пити,як ліки після їжі

...сідайНалівай. Я вже поєл.![]()
Да, ето тє самиє вождєдєнниє бутилочкі. Прєдставлялось, шо там вкуснятіна нєобикновєнная. По дєньгам било дорого. Чєрвонєц, ілі даже дорОже. А водка 3 с копєйкамі....сідай
он воно шо...Ну тоді клас, лікуйтеся....його ремендують грам по 30 пити,як ліки після їжі