Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Да , и ета.. :увага: Принцесси пересекли границу, тайними тропами югославских партизан.. теперь их ***** по всем европах катают..:диявол:
А я, курче ***де, должен в етом ****ом клоповнике поруч з ефіопами, португальцами, испанцами.. и хз еще как тех сифілитиков ***** звать, в етой сраноц варшаве ждать.. :незнаю::диявол::піфпаф:
Сук.. я точно забухаю..и тогда ...

Да , и ета.. :увага: Принцесси пересекли границу, тайними тропами югославских партизан.. теперь их ***** по всем европах катают..:диявол:
А я, курче ***де, должен в етом ****ом клоповнике поруч з ефіопами, португальцами, испанцами.. и хз еще как тех сифілитиков ***** звать, в етой сраноц варшаве ждать.. :незнаю::диявол::піфпаф:
Сук.. я точно забухаю..и тогда ...

Спасайса хто можит...

Спасайса хто можит...
С *** ли.. Шурик очень домашняя девочка, ей всей етот ***** движ, явно не по душе, аиесли учесть шо я расчитивал макс на три дня, а ее привезут на пятий.. то я даж и не знаю как ей стрес кроме недельних почесушек - ублажвшек, лечить.. :незнаю:

С *** ли.. Шурик очень домашняя девочка, ей всей етот ***** движ, явно не по душе, аиесли учесть шо я расчитивал макс на три дня, а ее привезут на пятий.. то я даж и не знаю как ей стрес кроме недельних почесушек - ублажвшек, лечить.. :незнаю:
Я не про прьінцес...

...є інша версія,просто проспав поряд з нею всю ніч
С заначкой или баришней?..:незнаю:
Я обожаю спортивних баришень..:збентежений:
Если они такое витворяют на татами.. то страшно представить шо они витворяют у ліжку..:D
Хоча.. мож придуше тай спить спокойно..:D

С заначкой или баришней?..:незнаю:
Я обожаю спортивних баришень..:збентежений:
Если они такое витворяют на татами.. то страшно представить шо они витворяют у ліжку..:D
Хоча.. мож придуше тай спить спокойно..:D
...отож і я кажу,чувак не виправдав надій панянки

Назад
Зверху Знизу