Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Одна Бедренка и три кладбища район,подумал может на кладбище столбы меняете или ставите для освещенияТа я гребу чьи там кладбища..
они меня абсолютно не интерсуют..![]()
Нас ток на кладбище не хватало..Одна Бедренка и три кладбища район,подумал может на кладбище столбы меняете или ставите для освещения

...розрили гробницю тамерлана?Я всегда говорил, шо при нашей работе одна копарка наносит польше больше ущерба, чем рота немецких солдат в 39..![]()
Якби ти ще знав куди...Всьо на бабів не трать.
Прямо чуствую, як Анжела послє цьой фраз робить ляльку вуду з моїм ніком і штрикає в неї арматурой.

Нє может бить.Якби ти ще знав куди...![]()

Та вечно все ходники распердолят, зеленое знищат, та смитники до гори ногами заставят.....розрили гробницю тамерлана?

Ще й халапенью змастила...Нє может бить.![]()
И вам за это ещё и зарплату платят ?Я всегда говорил, шо при нашей работе одна копарка наносит польше больше ущерба, чем рота немецких солдат в 39..![]()
Та нє. То вже занадто.Ще й халапенью змастила...
И заметьте, коллега, для данной работи весьма неплохую...И вам за это ещё и зарплату платят ?

Тю, їй ще трохи без чоловіка - і не занадто...Та нє. То вже занадто.

Тю, їй ще трохи без чоловіка - і не занадто...![]()
Нєма часу на фігню всяку ?Всьо на бабів не трать.
Прямо чуствую, як Анжела послє цьой фраз робить ляльку вуду з моїм ніком і штрикає в неї арматурой.
БЄДРОНКА!!!!Одна Бедренка
Соломєнная шляпка вам ідьот.Нєма часу на фігню всяку

Соломєнная шляпка вам ідьот.![]()