Статус: Офлайн
Повідом.: 28486
Адреса: Polska, cały kraj
Повідом.: 28486
Адреса: Polska, cały kraj
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это в ойро?12,5...оно не дорого тут коштуе..![]()
![]()
Єто в штуках..Это в ойро?
..я могу купіть его 12,5 раз за 500зл..
Измерять оплату за субботу в бутылках - скажите, что вы опять шутите. 😜Єто в штуках..![]()
..я могу купіть его 12,5 раз за 500зл..
![]()
Я ношу такі що й по кілька місяців можна не витягувати. Взув і забув. Головне піском в очі не сипануть.Їх же треба витягувати?.. то ще скоріш проїбу..![]()
Да, а ось з цім у мене біда..Головне піском в очі не сипануть.
я в земле ковіряюсь да прі дорогах..а там тір як проїде так і на зубах той пях скрипе..
То йа Альошку зайобую..Измерять оплату за субботу в бутылках - скажите, что вы опять шутите. 😜

А в тот кувшін ми будем бросать кості..(с)..

А правда шо поляки роблять дорогу трохи припіднятою по центру, шоб в дощ вода швидко стікала в каналізацію? Мені розказували що польські дороги краще німецьких, якісніше зроблені.Да, а ось з цім у мене біда..я в земле ковіряюсь да прі дорогах..а там тір як проїде так і на зубах той пях скрипе..
![]()
Ага, був такий анек, за чукчу, якому зодягли презерватив...А він, за кілька днів, питає - Можна зняти, бо сильно пісяти хочеться...Я ношу такі що й по кілька місяців можна не витягувати. Взув і забув. Головне піском в очі не сипануть.

...образилась,я ж вже казавСердж .де Анджела?...![]()
...у мене одноднєвкиЯ ношу такі що й по кілька місяців можна не витягувати. Взув і забув. Головне піском в очі не сипануть.
У ПархАткє. На раздачєде Анджела?...![]()
Що і досі?.....образилась,я ж вже казав