• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
1787798431758.webp
Было ж уже. Именно это и обсуждаем :D

Ебать ви дибіли.. :рл: стоїло вас без догляду зоставіти..
Одін у крапіву голий поліз, другі тут своїми вологими мріями міряються. Усі викладають хфоткі алкашкі..а бухаю значіт я?..точно дибіли.. фу такіми бути..:буе:Одна Анджела бусінка радуеть..та бабуня..:вітаю:

Надо выбрать нового Бонда

Официальный шорт-лист новых Бондов.
( Мне не понравился никто.
Пора выбрать женщину на роль Бонда. Или негра. 😄)

1000012952.webp
А тот чем плохой? В верхнем ряду крайний справа?

Я би був ахуеним Бондом.. но я не могу у мене їолкі (с).. для тех кто в броневіке.. та ціх двух піздюков язикатих..це анекдот такій був про їолкі..

Одін у крапіву голий поліз, другі тут своїми вологими мріями міряються. Усі викладають хфоткі алкашкі..а бухаю значіт я?..точно дибіли.. фу такіми бути..:буе:Одна Анджела бусінка радуеть..та бабуня..:вітаю:
Бабуни многим нравятся. 62 и 59.
Но таких на Лавочке нет, наверно. 🤣

1000012953.webp

Я би був ахуеним Бондом.. но я не могу у мене їолкі (с).. для тех кто в броневіке.. та ціх двух піздюков язикатих..це анекдот такій був про їолкі..
Утонченно бухал бы весь фильм? У Бонда должна быть живая любовница, а не в матрице. Тебя не возьмут :D

Доброе утро всем!

Утонченно бухал бы весь фильм? У Бонда должна быть живая любовница, а не в матрице. Тебя не возьмут :D

Доброе утро всем!
Ну, если откінуть всю оцю щелуху.. то обо мне ви знаете ровно столько, склько я сам цого бажаю..так шо матрицю не вплітай.. каблук..:D:ужоснах:

Отже "сіняя" каска. Приперся срання, обозвал всєх нєкрасіво і навіть нє поздоровкався.
Алканавт.

Назад
Зверху Знизу