Статус: Онлайн
Повідом.: 54330
Повідом.: 54330
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хай бог мілує таке попутат 🤧 пригород с історіческим центром століциБыли разговоры про Троещину, это не Подол?
Ви навроді принцеси в башні сидите? 🤧 такі горізонти странні.Пока норм всьо. Я на Трою тока пялюсь. З Вишгорода.
Мне без надобности. Хай вас бог милует, мне и в Харькове нормально.Хай бог мілує таке попутат 🤧 пригород с історіческим центром століци
Ви навроді принцеси в башні сидите? 🤧 такі горізонти странні.
Сидю.Ви навроді принцеси в башні сидите? 🤧 такі горізонти странні.
Принц на двох горошинах?

При необходимости выучишь все - и линии метро, и границы и названия районов, особенно если есть интернет и смартфон....де народився, там і пригодився,циганство це не наше,поїхати у відпустку, це зовсім інше
...до війни я міг поїхати, куди хотів, зараз інші умови і часиПри необходимости выучишь все - и линии метро, и границы и названия районов, особенно если есть интернет и смартфон.
Особых способностей не требуется, но лучше и правда - только туристом ...
В нашу жизнь вошло слово ,, эвакуация,, Это не туризм, я об этом, в пределах Украины, когда вынужденно.......до війни я міг поїхати, куди хотів, зараз інші умови і часи
В башнях нинче сидіт опаснінько🤧 луччє у подвалу якому
Ну, бачиш, в кого як... я, навпаки, до війни - ну Туреччина, ну Єгіпет...А за останні чотири роки - вся Європа, зараз на візу до США подаюсь......до війни я міг поїхати, куди хотів, зараз інші умови і часи
...я радий за тебе, що ти можеш їздити,у мене такої можливості немає і зовсім не по фінансовим причинамНу, бачиш, в кого як... я, навпаки, до війни - ну Туреччина, ну Єгіпет...А за останні чотири роки - вся Європа, зараз на візу до США подаюсь...
в мене група з 15 року...після тромбу......я радий за тебе, що ти можеш їздити,у мене такої можливості немає і зовсім ге по фінансовим причинам
Ещё помним про квартал красных фонарей в Амстердаме. ( Или это я путаю 😁)Ну, бачиш, в кого як... я, навпаки, до війни - ну Туреччина, ну Єгіпет...А за останні чотири роки - вся Європа, зараз на візу до США подаюсь...
побував...Ещё помним про квартал красных фонарей в Амстердаме. ( Или это я путаю 😁)
реакція Сержа і мені не зрозуміла...Серж, так рассказывал же он сам...