Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Ну що, панове, Амстердам сподобався:любов:, дівчата в кварталі - красуні, запах шмалі - усюди:курю2:, кількість роверів - зашкалює, панянок різного віку на них - теж.. На підборах, в коротких спідницях...:клас: Багато різнокольрової молоді.. Все - відсотків на 50 дорожче, ніж в Німеччині...Канали - бомба...
ЗІ. Квартал - 50-100 е за 20 хвилин...Класика+мінет..Але, якщо є бажання, можно поторгуватися :D
ЗЗІ. От як вони так паркуються? може під травою?
1784395564511.webp

Останнє редагування:
Блеадь, я в каком-то неправильном бизнесе. :(
Ти б їх бачив...більшість - 20-30...Трішки - під 40....Всі в в панчохах, пояс, стрінги, ліф до половини цицьок..Цицьки, я думаю, майже у всіх зроблені, але не занадто...Багато хто в окулярах...

Відкриті пісуари для чоловіків - старий, біля розводного мосту , бачив - як кабінка для перевдягання - закриває від колін по рамена...На двіжняк привозили пластиковий - десь місць під шість довкола центру, відкритий зовсім..Паннам важче...

...
ЗЗІ. От як вони так паркуються? може під травою?
1784395564511.webp
Нормальное явление для городов.
В Бруклине, например, очень быстро научишься так парковаццо.
Раньше вообще на слух парковались.
Теперь понапридумывали камер всяких. :rolleyes:

Ну, ты же, хоть и весьма завуалировано, обозвал меня интеллигентом. :D
Вот мне и пришлось поддерживать реномэ.
Девочки же смотрят. :збентежений:

Кстати, с этой тенденцией необходимо срочно что-то предпринимать.
В последнее время подобные инсинуации в мой адрес существенно участились. :rolleyes:
- Он весьма интеллигентный человек,-- прервал Швейка поручик Лукаш,-- я его знаю. Он ведет оптовую торговлю хмелем. С ним действительно необходимо поговорить. Я пошлю ему телеграмму. :D

• Це смішно!
Реакції: KRAK
- Он весьма интеллигентный человек,-- прервал Швейка поручик Лукаш,-- я его знаю. Он ведет оптовую торговлю хмелем. С ним действительно необходимо поговорить. Я пошлю ему телеграмму. :D
Дорогая Александра! Я вас недостоин. Черпаков (c)

Назад
Зверху Знизу