Статус: Офлайн
Повідом.: 53201
Повідом.: 53201
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Проблема єУ вас он снизився на 50% дорогуша🤧 а ви тута пєтушитєсь
Плешь.Уси ростуть?

Ну с годами ж он не увєлічуєця 🤧Проблема єАле це, скоріше, має відношення до більш молодих.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Нічого. Нашому поколінню ще досить.Ну с годами ж он не увєлічуєця 🤧
..одні фейкі круглм.. піздец..
Давайте.. давайте.. лузери - підкаблучніки. Я останусь одін.. спущусь с гори і переїбу усе стадо..Проблема єАле це, скоріше, проблема більш молодих.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Можеш і не спускатись. Для безконтактного і цього буде доситьДавайте.. давайте.. лузери - підкаблучніки. Я останусь одін.. спущусь с гори і переїбу усе стадо..![]()
Ой. Не заздрі старий..в тебе і такого нема..Можеш і не спускатись. Для безконтактного і цього буде досить
ти хоть позу с 90-х хоть раз міняв кроме бутерброда?.. или смотрел тоніс в інвертере? Лол..
...здря ти так,колєга Скорбець-авторитетний чувакОй. Не заздрі старий..в тебе і такого нема..![]()
ти хоть позу с 90-х хоть раз міняв кроме бутерброда?.. или смотрел тоніс в інвертере? Лол..
Цґйа його авторитет ніяк не чипаю.....здря ти так,колєга Скорбець-авторитетний чувак
А стаду це потрібно? Вони ж тепер всі емансіповані. Ніби і хочеться, але ж ні. Ось і догралися. Але це тільки початок.Давайте.. давайте.. лузери - підкаблучніки. Я останусь одін.. спущусь с гори і переїбу усе стадо..![]()

А стаду це потрібно? Вони ж тепер всі емансіповані. Ніби і хочеться, але ж ні. Ось і догралися. Але це тільки початок.
Нахуя ти на гору видерся? По п'яні?Давайте.. давайте.. лузери - підкаблучніки. Я останусь одін.. спущусь с гори і переїбу усе стадо..![]()
Если гора не идет к ...Нахуя ти на гору видерся? По п'яні?
Давайте.. давайте.. лузери - підкаблучніки. Я останусь одін.. спущусь с гори і переїбу усе стадо..![]()