Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Спасібочкі шо переживаєш сінєнькій 🤧 от магазінових грибов ще ніхто не умірав вроді впрочем як і от ТИХ грибов на которі ти намікаєш

IMG_20260710_162100_862.webp

• Це смішно!
Реакції: KRAK
Я вообще не адаптируюсь, просто существую в своей голове, а всё остальное вторично. :D
, а я вам говорил ..ик шотви усе иллюзия..ик.. а ви не верілі..ик.. дтобтрий раноак.. :увага:

Шо блядь..алкоголікі-тунеядци..попросинались??.. тада на галери піздуйте.. и ємігранта отаво хамського з собий беріть.. нехуй йому спати, в него тілько перша година ночі.. :увага: :батіг:

Жирне волосся, хє. Від мене штиняло препаратом після деяких робочих змін так сильно, шо люди в маршрутці відсажувались. І попри те що мейк і прикраси не носили на роботу, дівки заміж аж бігом вискакували. Майстер цеху новий прийшов до нас неодружений. Скоро й женили)

Ненависть к заводам мне привілі ще у бурсі..єта їбана каторга від звонка до звонка..ібана вонь у роздягальні..обісрани туалети та столовка ригаловка..фу блядь..

Ненависть к заводам мне привілі ще у бурсі..єта їбана каторга від звонка до звонка..ібана вонь у роздягальні..обісрани туалети та столовка ригаловка..фу блядь..
На Турбоатомі працював. І хоч не в цеху, всеодно - як вспомню так і вздрогну.

Назад
Зверху Знизу