Статус: Онлайн
Повідом.: 53106
Повідом.: 53106
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Питання до тебе!...мабуть проспорила комусь

...а що я повинен сказати?Питання до тебе!
Сьогодні перший раз побачив серед кукурудзи, соняшника і зернових, поле укропа. Поліва не видно, а укроп дуже гарний, може то на насіння? Що скажеш як аграрій.!
Щось цікаве!...а що я повинен сказати?
...я ніколи таке діло не вирощував,,навіть і не чувЩось цікаве!
Да, разніца поколєнієв айкю і мєнталітєта уви присуцтвує🥱Анжела, когда ж до вас дойдет, что кроме вас в инсте и тик-токе здесь почти никто не тусуется. Например, это сообщение в ХФ не открывается. А портить карму и ставить инсту ради этого никто не будет![]()
Ну нам как бы на ваши источники насрать. Вот прям без абстракцийДа, разніца поколєнієв айкю і мєнталітєта уви присуцтвує🥱

Не в пользу младших)Да, разніца поколєнієв айкю і мєнталітєта уви присуцтвує🥱
Тобто, ті, кого ми не дивимось, відповідно, не мають акаунтів ніде?Открою вам сікрєт пєнсія так і бить 🤧 отеті все інфлюєнсєри которих ви смотрітє в ютюбах с простігосподі світєрамі всякіми імєют акаунти віздє як правіло. Фєрштєєн мою глубоку мисль?
Сапієнті сат машєр🤧Тобто, ті, кого ми не дивимось, відповідно, немають акаунтів ніде?
Толька нє с світєрамі, а в світєрахв ютюбах с простігосподі світєрамі всякіми
Они мониторят хафэ? Хм, ето все объясняет...Открою вам сікрєт пєнсія так і бить 🤧 отеті все інфлюєнсєри которих ви смотрітє в ютюбах с простігосподі світєрамі всякіми імєют акаунти віздє як правіло. Фєрштєєн мою глубоку мисль?
так то ви вумна, як качка)Сапієнті сат машєр
Там нет ДжавдетаТи не васькай, собірайся в массачусетс..![]()
![]()