Статус: Онлайн
Повідом.: 52462
Повідом.: 52462
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та яш дрищь.. или ти про воділу?..Та висадіть етава кабана на троляйбусной зупінкє. То дотянут, щє й залишицца

Ага дріщ. Мордой пацюків бити можна. 😋Та яш дрищь.. или ти про воділу?..![]()
Не заздрі.. капустянка.....умаявся ,бідолага зі своїми іностранками,мабуть в будку заліз і спить

В мене нема.. якщо що.. я чекі випісую..альбо піздюліни.. кому як пощастить..А в каво с ваших сініх лавочніков он єсть? 🤧 подружка спрашує

...я тобі сьогодні казав, я взагалі не бачу сенсу у цьому твоєму дивному занятті,а про заздрості взагалі навіть не йдеться мова🤦♂️🤣Не заздрі.. капустянка..![]()
Дотолкали бусик?А ваще я вже злий як пес.. нажерся би..но вже чачі вїбав.. а у 3 америка чека..не проснуссь.. я і так її 2 дня динамлю..а усе ізза вас..![]()
![]()

Дєнюшкі хо 🤧 яВ мене нема.. якщо що.. я чекі випісую..альбо піздюліни.. кому як пощастить..![]()
...він спав у ньому 😁Дотолкали бусик?![]()
Гарно подумайте, бо прізвище Пошляк краще звучитьПозно.Буду місіс Анжелочка Дроздова 🤧
Не ображайся.. то я попросту бісоїоблю від скукі.....я тобі сьогодні казав, я взагалі не бачу сенсу у цьому твоєму дивному занятті,а про заздрості взагалі навіть не йдеться мова🤦♂️🤣
Нащо вони вам?Дєнюшкі хо 🤧 я
Он лиган і бухарік 🤧Гарно подумайте, бо прізвище Пошляк краще звучить
...твоє діло,і якщо правда, що ти ламаєш стосунки із цієї дурні у родині, то дуже шкодаНе ображайся.. то я попросту бісоїоблю від скукі..
Щоб витрачати на неодружених непузанівНащо вони вам?
Сложу в коробочку і буду любоваця 😳Нащо вони вам?
Бухарік то малий гранчак... А ПО далеко не малий.. жирдяй..Он лиган і бухарік 🤧