В чому?Здивований, але результат вже суттєво помітний...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В чому?Здивований, але результат вже суттєво помітний...
Я з нового року повністю відмовився від солодкого та усякого на кшталт майонезу. Результат теж помітний. Але сало без хліба не уявляю.
А, что нужно выпить, чтобы не хотелось сладкого. Меня трясет, если хочу и не ем.Я з нового року повністю відмовився від солодкого та усякого на кшталт майонезу. Результат теж помітний. Але сало без хліба не уявляю.
А, что нужно выпить, чтобы не хотелось сладкого. Меня трясет, если хочу и не ем.
Та знаю я свои анализы. Но силы воли нема.Треба здати аналізи і вирішити що важливіше.
А ти спробуй повністю зняти хліб і вироби з борошна....Я з нового року повністю відмовився від солодкого та усякого на кшталт майонезу. Результат теж помітний. Але сало без хліба не уявляю.
Помітне зменшення вісцерального жируВ чому?
Ну, вага в мене теж зменшилась, але головний результат - у відповіді вище......теж майже не їм хліба але зайва вага присутня
А ти спробуй повністю зняти хліб і вироби з борошна....
Та знаю я свои анализы. Но силы воли нема.
С2019 года/после первого инфаркта/не ем сахара,белого хлеба,жаренного вообще,выпички и еще много чего.Хочеться еще пожить.А, что нужно выпить, чтобы не хотелось сладкого. Меня трясет, если хочу и не ем.
С2019 года/после первого инфаркта/не ем сахара,белого хлеба,жаренного вообще,выпички и еще много чего.Хочеться еще пожить.
Настройте себя,внушите себе,что то чего вам нельзя кушать-это ЯД.
У сестры мужа так из-за щитовидки. Была операция, удалили. Сначала держалась. Сейчас уже нет. Тоже говорит, что до потери сознания , если не съест. Хотя на пожизненных таблетках специальных каких-то, без щитовидки. Вес набрала....А, что нужно выпить, чтобы не хотелось сладкого. Меня трясет, если хочу и не ем.
А мені електрична духовка.Усе смажене мені заменів аерогріль.
Ну я не повністю ,але зовсім мало їм хліба.А ти спробуй повністю зняти хліб і вироби з борошна....
Да вона сама така.Фігуру береже.Щяс коє хто проснеця і буде тут обзиваця пєнсійой і другімі сінонімамі.