Статус: Онлайн
Повідом.: 35251
Повідом.: 35251
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В метро по 0 даже реклама исчезла?

В метро по 0 даже реклама исчезла?![]()
...мабуть люди,що фінансують всю комунальну сферу заборонили це ділоУгу, реклами зникла з 2022 року.
...сто років не був у метро,прилічно так все виглядає 👍
...останнім часом їзжу через центр міста,Харків дуже чистий і охайний, приємно вражає
О, где можно купить автомобильную аптечку по вменяемой цене, сейчас? 😁Я рідко ним користуюсь. Попередній раз у серпні 2025-го.
Дружина забрала у мене машину)) Бо свою загнала на обслуговування.
О, где можно купить автомобильную аптечку по вменяемой цене, сейчас? 😁
И вообще, есть ли узаконенный перечень содержимого на 2026год. 😉
Все так говорят. Может ещё и огнетушителя нет? 😁😁😁У мене її ніколи не було))
Все так говорят. Может ещё и огнетушителя нет? 😁😁😁
Верю.😍Є. Але старий. Треба б оновити.
...на Лоску все є,гляньте тамО, где можно купить автомобильную аптечку по вменяемой цене, сейчас? 😁
И вообще, есть ли узаконенный перечень содержимого на 2026год. 😉
Это под боком, огнетушитель будет оттуда....на Лоску все є,гляньте там
...я таки прихильник думки,що вигідно купувати все в одному місці, до речі мені теж треба це все👍Это под боком, огнетушитель будет оттуда.
Аптечку хочется подешевле, куча коробочек для нее с разным содержимым, дома, обновить проще, наверно, по штучно в аптеке.
Как написал Краас, вообще ездит без нее.
Ну тут я не спец ...😁
Із матріци....повернення блудного мужа
Та половина есть, которая без срока годности. Почитали перечни в интернете -бинты - куча, разные одеялки из фольги, жгуты,перекиси, *********** ( сами ж в курсе) и т.д. - все есть и не в одном экз....я таки прихильник думки,що вигідно купувати все в одному місці, до речі мені теж треба це все👍
Аптечку хочется подешевле