Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Весна. весна.весна.
Почалось и на Лавочке. 🤣
Совершенно справедливо.
Как гласит народная мудрость, самую тяжелую, нудную и неинтересную работу нужно поручать самому ленивому.Совершенно справедливо.
Все великие изобретения и усовершенствования, облегчающие труд, были сделаны лентяями.

Ми теж..![]()
Ура! Едем домой. И даже не ****уло![]()
Щось по тобі так не скажеш. 😁😁😁Как гласит народная мудрость, самую тяжелую, нудную и неинтересную работу нужно поручать самому ленивому.
Он сделает ее бистро, шо отъебаться от нее бистрей и качествено, шоп не переделивать..![]()
![]()
Ілі, всё встанет! )))Сразу видно профессионального реаниматолога. 😁
Все встанут на ноги .
Не, ну кроме шуток - лень реально двигатель прогресса

...тільки не у випадку з працівниками 🤦♂️Не, ну кроме шуток - лень реально двигатель прогресса![]()
То ти їх замотивувати не вміешь.....тільки не у випадку з працівниками 🤦♂️
...ти багато винаходів зробив на роботі?😁То ти їх замотивувати не вміешь..
Било дело.. в прошлой жизни..я же не всегда по канавам скакал...ти багато винаходів зробив на роботі?😁
...я про заразБило дело.. в прошлой жизни..я же не всегда по канавам скакал
А зараз меня тут мало шо интересует, в плане мотивации коллег, я такой же звиклий працовнік як і вони.. едно шо могу зробить.. так напхать інженерам ***ов полную торбу шоп дурня не клеили, а занімалісь своїмі прямимі обов'язкамі.....я про зараз
...мабуть у тебе мало мотивації😁А зараз меня тут мало шо интересует, в плане мотивации коллег, я такой же звиклий працовнік як і вони.. едно шо могу зробить.. так напхать інженерам ***ов полную торбу шоп дурня не клеили, а занімалісь своїмі прямимі обов'язкамі..