Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У меня подобное висит на холодильник, все гудОно мнє нужно?
...на всю хату треба ставити, а не на кожну розеткуУ меня подобное висит на холодильник, все гуд
За алкоголизм пока еще не депортируют...де це наш поляк, чи не депортували?..пишуть що ляхи свірєпствують

Куда я попал давно не попадал11Пан Zigote , вы дарречи от восхищенья потеряли, чи шо ??)))
Не, у меня тока холодильник, а усьо остальное и так выдерживает(лампочки, телик, часы). Таварищ поставил на всю хату и сидит без светы пока напруга не наладицца...на всю хату треба ставити, а не на кожну розетку
...нам налаштування є,щоб не сидіти без жінкиНе, у меня тока холодильник, а усьо остальное и так выдерживает(лампочки, телик, часы). Таварищ поставил на всю хату и сидит без светы пока напруга не наладицца
От так и налаштував.напруга дуже скаче...нам налаштування є,щоб не сидіти без жінки
О божє
Там он у соседей у них машины с инкассаторами воруют. Цыгане, наверно.......де це наш поляк, чи не депортували?..пишуть що ляхи свірєпствують
...він на таке не підеТам он у соседей у них машины с инкассаторами воруют. Цыгане, наверно....
У него вчера командировка закончилась и он домой ехал. Или в матрице, или в алкогольном угаре. Или одновременно...мабуть Петрівна телефон забрала

)Не вірю шо він падлюкаон же не пьет)
Тю на вас. Его не украли?...він на таке не піде
...хіба що брати турчанкиТю на вас. Его не украли?