Статус: Офлайн
Повідом.: 5088
Повідом.: 5088
Царство небесне мужику.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Царство небесне мужику.
...буржуй, я взагалі сьогодні без обіду, тільки випив чаю і пряник з'ївБум жерти вредну каклетку..![]()
Эпизод мне напомнил Федора/Андрея/с Валок.
А нахераш ти капустний лист викідивать повіз?......буржуй, я взагалі сьогодні без обіду, тільки випив чаю і пряник з'їв

Ну, хто на шо сьодні заробив.....буржуй, я взагалі сьогодні без обіду, тільки випив чаю і пряник з'їв
...не розумію я оті твої злоті,пиши у гривнях, чи хоч би у євроНу, хто на шо сьодні заробив..![]()
![]()
Пєнсія і празнИкі 🥱
На 10 множ, не помилишься.....не розумію я оті твої злоті,пиши у гривнях, чи хоч би у євро
...буржуй, одне словоНа 10 множ, не помилишься..
То на всю трігаду....буржуй, одне слово
Два раза в Бедронку зайти скупиться на вечер.Ну, хто на шо сьодні заробив..![]()
![]()
Ну, если честно, то мне и на один раз не хватит..Два раза в Бедронку зайти скупиться на вечер.

Прилично, но не так, чтобы совсем уж дофига. Хотя тебя еще кормят нахалявуНу, хто на шо сьодні заробив..![]()
![]()

Приходится брать полящика вискаря?Ну, если честно, то мне и на один раз не хватит..![]()
![]()
![]()

Ето ви празнуєтє 🥱 а я хвоткаю вас, як обичноІ шо ви такі празнуєтє? Пєнсію поднялі.?
Я вже майже місяц нічого не празную! Так що мимо. )))Ето ви празнуєтє 🥱 а я хвоткаю вас, як обично
Оту некрасіву срєднєньку отдайте мені прОше😳 а оті красіві собі канєш оставтеНу, хто на шо сьодні заробив..![]()
![]()
Ви читат умієте по імпортному? 🥱Я вже майже місяц нічого не празную! Так що мимо. )))