Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Та там і
Саме це? Чи тіки щось схоже?
Та там і підробки виставляють. Причом з натурального голда. Яж кажу - в зємлє ще багато. В мене в самого 9 грам рижья в заготовках. А народ скуповує лом антічного золота і переробляє на витвори мистецтва. Бо тогочасна біжуха коштує від 300 долл за грам.

На глаз. Чим больше сєрєбра в іздєлії - тєм "бєлєє" золото.
Та ну. Там кАпать шото тре. Я виділа кадато.?

Хотів би я подивитися на це. Як ви з тим павуком з золота на шубі, ходите.
Я вам покажу?

Там 3 грама. Я нє в курсє - почім зараз грам. Тім болєє, шо історічєскій голдяк счітаєцца другімі цифрамі за грам.
В ювєлірках 1800 дают. Це за обичне. В ломбардах хз, но навряд лі менше.

Та там і

Та там і підробки виставляють. Причом з натурального голда. Яж кажу - в зємлє ще багато. В мене в самого 9 грам рижья в заготовках. А народ скуповує лом антічного золота і переробляє на витвори мистецтва. Бо тогочасна біжуха коштує від 300 долл за грам.
А ось тепер стало зрозуміло про ермітаж ))

Зи. жарт

Та ну. Там кАпать шото тре. Я виділа кадато.
Я провєрів свой глаз у ювєліра і у ломбардє. Сошлось. Да там на глаз і нє сложно. Прі условії, шо золото часів рімской імперії. Тогда ево(золото) бадяжилі з сріблом. Потому і по цвєту відно хорошо. Погуглітє, шо такоє елєктр. Поймьотє.

Я провєрів свой глаз у ювєліра і у ломбардє. Сошлось. Да там на глаз і нє сложно. Прі условії, шо золото часів рімской імперії. Тогда ево(золото) бадяжилі з сріблом. Потому і по цвєту відно хорошо. Погуглітє, шо такоє елєктр. Поймьотє.
У мене з такого електрону десь цілий ломик був...

В ювєлірках 1800 дают. Це за обичне. В ломбардах хз, но навряд лі менше.
Ломбарди отпадают. Там не скуповуют нічєво, а зарабативают. У вас возьмут золото, но только в іздєлії с пробой. Остальноє нє бєрут. Ілі прійомщік на свой страх і ріск прєдложит купіть за бєсценок. Ага.

Ломбарди отпадают. Там не скуповуют нічєво, а зарабативают. У вас возьмут золото, но только в іздєлії с пробой. Остальноє нє бєрут. Ілі прійомщік на свой страх і ріск прєдложит купіть за бєсценок. Ага.
Ну от в ювєліркє як нема проби, то якимито реактівами провіряют. Це я знаю абсолютно точно.

Ну от в ювєліркє як нема проби, то якимито реактівами провіряют. Це я знаю абсолютно точно.
І в ломбардє є рєактіви. Бо циганє нанєсут їм стока золота с пробой, шо ой. :)
У ювєліра пріборчік і гєль спєцальний. Намастив - приборчиком тицнув - показало пробу.

Назад
Зверху Знизу