Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Кстатє , сурвівер , отведіт хоть раз вашу тьотку в брновскій салон якій паршивєнькій, так охренєєте іщо сильніше😁

Я не лысый. Но что надо делать с волосами, чтобы это стоило 7 тыс, слабо представляю. Это надо весь день стричься, чтоб столько получилось :D
Тю...Легко:
1768588112931.webp

Зайшов на :клас: , але, якщо не помиляюсь, давно вже нічого нового не було...
Сериал HBO «Мир Дикого Запада» был официально завершен после четвертого сезона в 2022 году. Несмотря на планы создателей на пятый финальный сезон, проект был закрыт, а позже удален из библиотеки HBO Max. Сейчас его можно найти на сторонних платформах, таких как Roku или Tubi, в рамках лицензионных соглашений Warner Bros. Discovery.

Сериал HBO был официально завершен после четвертого сезона в 2022 году. Несмотря на планы создателей на пятый финальный сезон, проект был закрыт, а позже удален из библиотеки HBO Max. Сейчас его можно найти на сторонних платформах, таких как Roku или Tubi, в рамках лицензионных соглашений Warner Bros. Discovery.
Ото ж...Шкода... :незнаю:

Зайшов на :клас: , але, якщо не помиляюсь, давно вже нічого нового не було...
Первый сезон - был супер! Потом стало хуже и хуже, превращаясь в запутанный сраный голливуд.
Но первый сезон действительно напрягал мозг.

Наковиряв свіжатинки:

• «Первісна Америка» (American Primeval, 2025): Жорсткий мінісеріал від Netflix, що вийшов у січні 2025 року. Сюжет зосереджений на кривавому зіткненні культур, релігій та боротьбі за виживання на території Юти в 1857 році.
  • «Покинуті» (The Abandons, 2025–2026): Масштабна драма від Курта Саттера (автора «Синів анархії»). Серіал розповідає про групу сімей в Орегоні 1850-х років, які змушені об'єднатися, щоб захистити свої землі від корумпованих багатіїв.
  • «Маршали» (Y: Marshals, березень 2026): Новий спін-офф всесвіту «Єллоустоуну». Сюжет фокусується на Кейсі Даттоні, який залишає ранчо, щоб приєднатися до Служби маршалів США, використовуючи свої навички ковбоя для боротьби зі злочинністю.
  • Каньйон викупу» (Ransom Canyon, 2025): Серіал Netflix, який часто порівнюють з «Єллоустоуном». Це сімейна сага, що розгортається на тлі мальовничих краєвидів сучасного Техасу.
  • «Фолаут» (Fallout, 2024–2026): Хоча це наукова фантастика, серіал побудований на естетиці та тропах вестерну (самотній стрілець, пустелі, закон сили). Другий сезон транслюється з кінця 2025 до початку 2026 року.

Мир Дикого Запада?
Он у меня в очереди, никак не припаду.
Ничего не затягивает последнее время. Начну и брошу.
посмотрите фильм Дом из динамита (сша).
кстати. он очень актуален сейчас

сериал Родина (сша), Банши (сша)

а вот этот Мир... он очень на любителя как по мне
пыталась его посмотреть, но что то не пошло

посмотрите фильм Дом из динамита (сша).
кстати. он очень актуален сейчас

сериал Родина (сша), Банши (сша)

а вот этот Мир... он очень на любителя как по мне
пыталась его посмотреть, но что то не пошло
Родину смотрела.
Банши - нет . Фильм тоже нет ...
Спасибо!

Мені гарно заходять англійські шпіонські та детективні серіали. З останнього(для мене) - Страйк. :клас:

Хочу, щоб вони були разом.
Кажуть, що да ...🤩
У серіалі, звісно.
тю)
я наоборот терпеть не могу когда в какой то класнючий фильм, с супер интересным сюжетом вплетали романтик
оно так неуместно на мой взгляд

кстати в Родине тоже напаскудили всякими амурами, а Банши... Банши нереально крутой фильм, если убрать все гавносцены с ****осценами

тю)
я наоборот терпеть не могу когда в какой то класнючий фильм, с супер интересным сюжетом вплетали романтик
оно так неуместно на мой взгляд

кстати в Родине тоже напаскудили всякими амурами, а Банши... Банши нереально крутой фильм, если убрать все гавносцены с ****осценами
Смотрели новый сериал с Клер Дейнс?
,,Зверь во мне" ?

Назад
Зверху Знизу