Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Просто за тьотьой скучаємо.Шо замолкли пєнсія🥱 скучаєте за тьотьой Анжелой?
А шо ви нє на работі? 🥱кажут в доставщика глово получка 40 тищів в неділюПросто за тьотьой скучаємо.
Імєю право.А шо ви нє на работі? 🥱кажут в доставщика глово получка 40 тищів в неділю
І ви щє нє замужом за таким пєрсонажом? Шо з вами нетак?кажут в доставщика глово получка 40 тищів в неділю
Жєнатікі одні🥱 впрочем як і тутаІ ви щє нє замужом за таким пєрсонажом? Шо з вами нетак?
Тока пздєть нє нада. Я їх бачу по п'ять шість штук в день. Окольцованиє тока 55+. А шибздікі всє нєжонатиє.Жєнатікі одні🥱 впрочем як і тута
Сумуєм,що грошей пенсійних недостатньоШо замолкли пєнсія🥱 скучаєте за тьотьой Анжелой?
А то хтото с кольцамі ходе ага 🥱 в їх же жарко обичноТока пздєть нє нада. Я їх бачу по п'ять шість штук в день. Окольцованиє тока 55+. А шибздікі всє нєжонатиє.
Просіт добавку!🤷♀️Сумуєм,що грошей пенсійних недостатньо
камушки у вас купляти.
Тут как бы эту не забрали.Просіт добавку!🤷♀️
Сам туда едь..там холодно.. я краще дома побуду..Ты там не богохульствуй,у вас в Польше государственный выходной/Трех королей/.Едь в делегацию и не шуми.

...канави самі себе не викопають😁Сам туда едь..там холодно.. я краще дома побуду..![]()
У кого дома? Ти гдє зараз?Сам туда едь..там холодно.. я краще дома побуду..![]()