Статус: Офлайн
Повідом.: 87866
Повідом.: 87866
Без тортіка...А вона на огірках сидить!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Без тортіка...А вона на огірках сидить!
І монадії...може і хламідії![]()
Краще деньгамі...Соболєзную вашим бабцям інтєлєхтуали ?
Завість погане почуття!Соболєзную вашим бабцям інтєлєхтуали ?
Та ви ж всі жадні до усрачки, які с вас дєньги? ?Краще деньгамі...
До чого?Завість погане почуття!
Ми не жадібні, ми домовитіТа ви ж всі жадні до усрачки, які с вас дєньги
До високого IQДо чого?
Анжела,я б на Вашем месте подумал бы над сменой ника.Предыдущие были более удачными.Я то понимаю,что Вы имеете в виду Анжелочка,но лично я никак не могу это так прочитать.Я читаю Ваш ник двумя словами.То шо написано на буржуйском-одно слово,и то,шо написано на нашем -другое.И в итоге получается очень смешно.Получается Ангел ... .Ну реально смешноСоболєзную вашим бабцям інтєлєхтуали ?

Новый ник неудачный.До високого IQ
Скажем прямо - я тоже читаю её ник как "Ангел Очка"Анжела,я б на Вашем месте подумал бы над сменой ника.Предыдущие были более удачными.Я то понимаю,что Вы имеете в виду Анжелочка,но лично я никак не могу это так прочитать.Я читаю Ваш ник двумя словами.То шо написано на буржуйском-одно слово,и то,шо написано на нашем -другое.И в итоге получается очень смешно.Получается Ангел ... .Ну реально смешно![]()
*****, на минуту опередил.Анжела,я б на Вашем месте подумал бы над сменой ника.Предыдущие были более удачными.Я то понимаю,что Вы имеете в виду Анжелочка,но лично я никак не могу это так прочитать.Я читаю Ваш ник двумя словами.То шо написано на буржуйском-одно слово,и то,шо написано на нашем -другое.И в итоге получается очень смешно.Получается Ангел ... .Ну реально смешно![]()