Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Да, точно. Помню, ризькій пили по грамулєчкє, за гаражамі.:)😋
Попроси супругу пусть в посылку тебе Егельмайстер немецкий пришлет 0.7.А то я смотрю в АТБ польская Зубровка,Текила срібна якась,Джемисон любімий Северного процентов на50 дешевле чем тут стоят.Для примера Джемиссон по акции минимум 14,99 ойро за 0,7 л бутылку.Бутылку замотает в спортивки тебе/купит на новогодней распролаже),скажешь ей добавлять в кофе
микробы *******.

Бу варити супчик, поки Петрівна відпочивае..:кручусь:
IMG_20251221_113431_compress54.webp
Картошкой то в тебе хтось кінув? Я щє ні разу за свої 72 не купляв одну картошину.😋

Попроси супругу пусть в посылку тебе Егельмайстер немецкий пришлет 0.7.А то я смотрю в АТБ польская Зубровка,Текила срібна якась,Джемисон любімий Северного процентов на50 дешевле чем тут стоят.Доя примера Джемиссон по акции минимум 14,99 ойро за 0,7 л бутылку.Бутылку замотает в спортивки тебе/купит на новогодней распролаже),скажешь ей добавлять в кофе
микробы *******.
...думаю,це все пойло у нас дешевше коштує, немає сенсу його слати з Німеччини

Попроси супругу пусть в посылку тебе Егельмайстер немецкий пришлет 0.7.А то я смотрю в АТБ польская Зубровка,Текила срібна якась,Джемисон любімий Северного процентов на50 дешевле чем тут стоят.Доя примера Джемиссон по акции минимум 14,99 ойро за 0,7 л бутылку.Бутылку замотает в спортивки тебе/купит на новогодней распролаже),скажешь ей добавлять в кофе
микробы *******.
-"Прості синок, хотєлі пріслать тєбє дєнєг - но уже запєчаталі конвєрт." :)

...бальзам грамами п'ють,який закусь?🤦‍♂️😁
І ікру викладають як цяточки на доміно.
Вана Таллінн, Ризький бальзам...
За союзу за столом дали понюхати, то й щастя.
А зараз купуй і пий скільки влізе.
І їж ікру ложкою. :)

Картошкой то в тебе хтось кінув? Я щє ні разу за свої 72 не купляв одну картошину.😋
Пошляк! Будеш сміятись, але я після вчорашнього куштування бальзаму твій нік прочитала, як Шашлик, а не Пошляк.
Мать, час з'їсти щось. :)

І ікру викладають як цяточки на доміно.
Вана Таллінн, Ризький бальзам...
За союзу за столом дали понюхати, то й щастя.
А зараз купуй і пий скільки влізе.
І їж ікру ложкою. :)
...не знаю ,як ваш,а Ризький, кажуть більше 20 грам за раз,шкідливо для серця

...не знаю ,як ваш,а Ризький, кажуть більше 20 грам за раз,шкідливо для серця
Коли я його вперше покуштувала, то він для ніг був шкідливий.
Яке там серце у 20 років, ще й у самій Ризі. Мабуть, у склянку лили, а не в каву.

...думаю,це все пойло у нас дешевше коштує, немає сенсу його слати з Німеччини
Ну,не скажи.В свое время я пил в компании Зуброрку белую купленную в Польше и Зубровку купленную в АТБ я не один заметил отличие.Могу точно сказать,что Фанта продаваемая в Харькове и Фанта тут,отличаются не только по цвету/темнее или светлее/,но и по вкусу.Не удивлюсь,что и немецкий ликёр так же.

Назад
Зверху Знизу