Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...пуерто-ріканка?Тут питали за іменинника:
![]()
![]()
Ну, точно не швейцарка...Хоча довкола, може, і Альпи...А в Пуерто-ріко гори є?...пуерто-ріканка?
Чмокать можно і порєшитєльнєє.....* подкрадується, нерєшитєльно чмокає в небриту щоку, лопоче " щастя, здоровля, жену багату, дєнєшков побольше і тортік".... 😳🎂 і смущонно убігає
Сейчас напишет, шо худорлява. Кормить и кормить....Вроде лайкает картинки с размерчиком поупитаней. 😳Ну, точно не швейцарка...Хоча довкола, може, і Альпи...А в Пуерто-ріко гори є?
Ну, точно не швейцарка...Хоча довкола, може, і Альпи...А в Пуерто-ріко гори є?
Щось таке?Сейчас напишет, шо худорлява. Кормить и кормить....Вроде лайкает картинки с размерчиком поупитаней. 😳
...на зємєлю дазєра схожийЩось таке?
![]()
Слева или справа ?.......на зємєлю дазєра схожий
...я не думаю,що там так все настільки запущено🤪Слева или справа ?....
Он вже віпів сіську слив'янкі і хропе на раскладушкє. Як той єнот, шо тут десь постіліЗ днюхою!
![]()
Кстати, про енота....Вам не кажется, что еноту хватило бы наперстка алкоголя? На него списали и повесили все, шо сами спёрли и выпили....разбив пустую тару....😳Он вже віпів сіську слив'янкі і хропе на раскладушкє. Як той єнот, шо тут десь пострілі
Шож он так подставілся?Кстати, про енота....Вам не кажется, что еноту хватило бы наперстка алкоголя? На него списали и повесили все, шо сами спёрли и выпили....разбив пустую тару....😳
Зхеппібездаєм!Дякую..дякую..![]()
![]()
Дякую..З днюхою!
![]()

Не.. ґриби збираю..Он вже віпів сіську слив'янкі і хропе на раскладушкє. Як той єнот, шо тут десь постілі
Дякую..Зхеппібездаєм!

А вообще я ще в роботе..лесоповал..мазефака..![]()
![]()