Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У нас сеня тепленько +7 с утра , хмуренько и восход красивий...у нас хмарно і прохолодно,а треба їхати на працю,осінь прийшла
Саме те, що потрібно ВЛККстаті. Провєрів сьодня спідомєтр сердечний. 128/88 і пульс 73. Я помираю?
А єслі разом с лєзбіянкой?Уві. Дороговато.
У мене нема лікарського діплома. Шо мінє там дєлать.Саме те, що потрібно ВЛК
Там вирішать ))У мене нема лікарського діплома. Шо мінє там дєлать.
Самозванцев нам нє нада - камандіром буду я.Там вирішать ))

Ну так звісно - в армії серце не витримало ((Історію тут вспомніл про серце і лікарів. Сімнадцяте сторіччя. Забирають мене в армію. Прохожу лікарів. Здоров. Всьо гуд. Оттарабаніл 2 года. Дємбєльнувся. На роботу тре було пройти комісю лікарську. Прохожу. Врач такой - а ви знаєте, шо у вас шумИ в серці? Вам треба лягти в лікарню на обстеження. Сукі. В армію, значить здоров, а після армії шуми.
То вже не від лікарів залежить.Самозванцев нам нє нада - камандіром буду я.![]()
Он мінє чуть лі нє порок с дєццтва діагностіровал, сабака.Ну так звісно - в армії серце не витримало ((
Так це у Вас посвідчення тепер є?Он мінє чуть лі нє порок с дєццтва діагностіровал, сабака.
55+?Історію тут вспомніл про серце і лікарів. Сімнадцяте сторіччя. Забирають мене в армію. Прохожу лікарів. Здоров. Всьо гуд. Оттарабаніл 2 года. Дємбєльнувся. На роботу тре було пройти комісю лікарську. Прохожу. Врач такой - а ви знаєте, шо у вас шумИ в серці? Вам треба лягти в лікарню на обстеження. Сукі. В армію, значить здоров, а після армії шуми.
Нєту. Я зараз навіть сімєйного лікаря не маю. Мой уєхал в Ізраїль.Так це у Вас посвідчення тепер є?