Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...двоє шкарпеток вдягати вже требаБлин, холодно..рукі змерзлі..та пальці на ногах..надо попригать..![]()
...до речі, давай адресу, скоро твій день, я хочу вам презент зробити
И молоток.Моргэн.Ти поосторожнєй. У нєво лопата.
Расскажите, как вы так попали....Найприкольніше такі "красуні" виглядають через кілька годин, коли ця щюкатурка шматками повідпадала на одяг.
...ранкова дама,мабуть сильно відрізнялася від вечірньоїРасскажите, как вы так попали....
А піковая от червововой.....ранкова дама,мабуть сильно відрізнялася від вечірньої

Да не пріставай ти...до речі, давай адресу, скоро твій день, я хочу вам презент зробити
.. яж не сіджу на одному місцу..
Да. Нє просі його принести тобі каву.А взгляд.. ти відішь его ласковий взгляд?..![]()
Ключи могут выпасть, лучше поприседать.Блин, холодно..рукі змерзлі..та пальці на ногах..надо попригать..![]()
А піковая от червововой..![]()
...не бреши,давай адресу Петрівни,все одно на побивку приїдешДа не пріставай ти.. яж не сіджу на одному місцу..
![]()
Він ітак сидить цілий день. Луччє попрівставать.Ключи могут выпасть, лучше поприседать.
Дурять нас. Ой дурять.
Хорошеє слово - побівка....не бреши,давай адресу Петрівни,все одно на побивку приїдеш
Гаечние?..Ключи могут выпасть, лучше поприседать.

Якбудто ковер витрушують..Хорошеє слово - побівка.

Скріпічниє.Гаечние?..![]()