Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А насяльніка? Насяльника дзвонив?я када паур банку потерял..мне даже инженера звонили питалі не знайшов?
Арабские дети послушней наших.У меня двоюродная сестра замужем за сирийцам уже 30 лет4 детей,немного в курсе.Я не капризнячаю, а арабские дети тоже взаперти? ?
Так то і е насяльніке..А насяльніка? Насяльника дзвонив?

Тут її фотку викладали. Ну у тєбя і вкус.Ти там не вумнічай.. я общаюсь з іранской принцессой..так шо..уважніше..![]()
Дети должны гулять. ?Другой менталитет,мамочки дома и пожилые тоже.Не ходят они без дела по улице.
Дурко ти Моня.. я те грю справжня..а ти ото усе інтернетам віріш..Тут її фотку викладали. Ну у тєбя і вкус.

Аби не нагулять.Дети должны гулять. ?
Но я со своей точки зрения
.?

...арапчатами заповнені парки і спортмайданчикиДети должны гулять. ?
Но я со своей точки зрения
.?
Дурко ти Моня.. я те грю справжня..а ти ото усе інтернетам віріш..![]()
![]()
...це актор,зовсім не жінка
На твою аватарку дуже схожа
Ну, вона ж його порве та викине, той аркуш. А не то, шо Ви подумалиА потом вєрігі два тижня носіть за такой грєх?

Вечер четверг,пора сумки собирать и ехать в Данцыг.Ти там не вумнічай.. я общаюсь з іранской принцессой..так шо..уважніше..![]()
Мда..календар це не твое..

В пути бро..в путі..Вечер четверг,пора сумки собирать и ехать в Данцыг.
Да,в провинциальных городках остались ещё честные люди.Ооо..братья муслюмане мою повербанку знайшли..![]()
А я сеня новий купив..![]()
Ой..можно подумать, белочка тобі не вподобалась..ток не пізди..Старий развратнік. Бєлочок він знімає. Петрівна знає, де ти бєлочок знімаєш?