Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На шапках заробив...у нього зуби нові
...все так зробив, посмикав,не заводиться,лінь далі розбиратися,є пепсі,пару годин переживуЯкщо гєна, то там алгоритм. Отвєрнуть кранік подачі топліва, нажать капу.
Посмикав - акуму пзда? Шворочка?...все так зробив, посмикав,не заводиться,лінь далі розбиратися,є пепсі,пару годин переживу
...то вдома на стартері,тут шморгалкаПосмикав - акуму пзда? Шворочка?
...ніколи,зараз доїм,треба причеп з цибулею розвантажуватиБлін. Давай заведем. Етож нє дєло.
Холодец?...сьогодні знову холодний обід
...борщ і пюре з мясомХолодец?
Я, єсі не заводиться, викручую свічу, бризгаю шприцем в циліндр пів кубіка бензину, швибко вкручую свічу, дьоргаю шворочку і бінго, заводиться одразу.посмикав,не заводиться,лінь далі розбиратися,
...дякуюЯ, єсі не заводиться, викручую свічу, бризгаю шприцем в циліндр пів кубіка бензину, швибко вкручую свічу, дьоргаю шворочку і бінго, заводиться одразу.
Однажди так с одноклассніком домой ехали из Ха, на второй полке..Валетом, сцуко.
..
Романтика .. бля..Носкам продется потерпеть.
Да что там носки.
Лето, жара под потолком, какой-то мудак наблевал на пол ...

..я би сразу бежал..
.. из страни..
Можно то само прям в карбан.. ток аерозоль..хоть для мебели..Я, єсі не заводиться, викручую свічу, бризгаю шприцем в циліндр пів кубіка бензину, швибко вкручую свічу, дьоргаю шворочку і бінго, заводиться одразу.

Можно то само прям в карбан.. ток аерозоль..хоть для мебели..![]()
Как нєродниє.??Однажди так с одноклассніком домой ехали из Ха, на второй полке....
Я, єсі не заводиться, викручую свічу, бризгаю шприцем в циліндр пів кубіка бензину, швибко вкручую свічу, дьоргаю шворочку і бінго, заводиться одразу.
Можно то само прям в карбан.. ток аерозоль..хоть для мебели..![]()
Нухіа..Как нєродниє.??
потом он мне стал крестним сином, и крестним для сина..
..но с поездкой ет ніяк не пов'язано..