Статус: Офлайн
Повідом.: 18206
Повідом.: 18206

Да..А чому на коленках?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да..А чому на коленках?
понедельник.. хулеИ шо іета художнік нас сеня своїмі полотнамі не балуеть?..![]()
![]()
А чому на коленках?
Так хай автор нам повєдаєт. Де він повзав, шо отакєнна диріщща на лівому калєнє.
То ж рабочие,а сейчас он в отпуске дома в шортах ходит.Так хай автор нам повєдаєт. Де він повзав, шо отакєнна диріщща на лівому калєнє.
Не врі.. на правом..Так хай автор нам повєдаєт. Де він повзав, шо отакєнна диріщща на лівому калєнє.
Какой из них?О, Моня..с вашего раёна..
Да.да. Распространьонноє жіноче ім'я в Польше. ЄжеВіка.Не врі.. на правом..и не повзав, а об ежевіку ободрав..
![]()
Моня снимал..Какой из них?
...у магазині купа нахлєбників,продавці,бухгалтерія і прочіїї,а олх тільки нова пошта,тому і дешевоА тицніть, пліз - хто тут кросамі барижит?
Бо шото я заплутался. В магазє кроси ньюбеланс +-200 євров. Еті же кроси на олх, новиє, в коробку, 1300 грн. Шозанах?
Альбо пізжені як нокія 1100.....у магазині купа нахлєбників,продавці,бухгалтерія і прочіїї,а олх тільки нова пошта,тому і дешево
...головне, гроші наперед не шли,бо я так бєтономішалку колись купляв🤦♂️А тицніть, пліз - хто тут кросамі барижит?
Бо шото я заплутался. В магазє кроси ньюбеланс +-200 євров. Еті же кроси на олх, новиє, в коробку, 1300 грн. Шозанах?
Там размєрний діапазон, а нє одна пара.Альбо пізжені як нокія 1100..![]()
Откудова в мене гроші?...головне, гроші наперед не шли,бо я так бєтономішалку колись купляв🤦♂️
...рецепт бубликів з м'ясом теж наперед не давайОткудова в мене гроші?
Нє нє. Сначала кроси, потом гроші....рецепт бубликів з м'ясом теж наперед не давай
...ти бачив ,що там написано?..ціна за 1шт,тобто за два кєда ціну порахуй сам🤦♂️Ось таке, наприклад.....
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.