Статус: Офлайн
Повідом.: 43933
Повідом.: 43933

...пишуть, що окунь,з Греції
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...пишуть, що окунь,з Греції
Пива не хвата, для більш насиченого смаку!...я так подумав,що у такому вигляді найкраще відчувається смак риби👍
...згоден,але я вже на роботі, треба трохи попрацюватиПива не хвата, для більш насиченого смаку!
В Греціі все єсть!...пишуть, що окунь,з Греції
Теж звернув увагу...І карпіка захотілось...Треба купити днями...Тю! А пожарив як обічного карпа! Первод рібки тіко.
крч пробате шото я много курил всмісле курил табактока пришел...
...карпік і поряд не стоїть,божествєнна риба👍😁Теж звернув увагу...І карпіка захотілось...Треба купити днями...
Там ще острів Лесбос є...Ну хоть не в Спарту..![]()
На поціновувача....Але захотілось карпіка і смаженого в борошні якраз так, як кажуь продавці -стейками......карпік і поряд не стоїть,божествєнна риба👍😁
Гуголь пише шо в 8 🥱У скільки пузата хата відкриваєтся, у Києві, біля вокзалу?
Приходітє завтра в 8, завтряком угощу!Гуголь пише шо в 8 🥱
Біля вокзалу вона повинна була би працювати цілодобово...Але - комендантський часУ скільки пузата хата відкриваєтся, у Києві, біля вокзалу?
А Анжелє в Пузатку отправляв?Ну хоть не в Спарту..![]()
Я вабще не поціновувач цього заведения, але шо робити з 6 до 9, ранком у Києві?Біля вокзалу вона повинна була би працювати цілодобово...Але - комендантський час![]()
Тоже жарять?Там ще острів Лесбос є...![]()
От це ноом поворот ! 👍 У 8?Приходітє завтра в 8, завтряком угощу!
Та вже спати пора, а він тільки до праці зібравсі.....згоден,але я вже на роботі, треба трохи попрацювати
НіА Анжелє в Пузатку отправляв?
Я, коли їду через Киів , в них завжди обідаю...Зазвичай - солянка, котлета по київськи, якийсь гарнір і томатний сік...Салат...Нормально.. В дорозі, так взагаліЯ вабще не поціновувач цього заведения, але шо робити з 6 до 9, ранком у Києві?
Ще й як...Тоже жарять?