Статус: Офлайн
Повідом.: 38867
Повідом.: 38867

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я видю ви с бабцьой спеціалісти по сумоістам як я по троєщанським дєбєрям 🥱У сумоїстов там все складно. Куча вісячок всякіх. А у самураїв якраз тряпочка.
Я так розумію, що Ви на Лаврьскій живете? Чи у Конче-Заспі?Я видю ви с бабцьой спеціалісти по сумоістам як я по троєщанським дєбєрям 🥱
Це воєнна тайна 🤷♀️Я так розумію, що Ви на Лаврьскій живете? Чи у Конче-Заспі?
У ЦУМє. Там Мак і сосісочна через дорогу. І пузата хата десь поруч стопудово є.Я так розумію, що Ви на Лаврьскій живете? Чи у Конче-Заспі?
Завість це плохо 🥱У ЦУМє. Там Мак і сосісочна через дорогу. І пузата хата десь поруч стопудово є.
Ну і кстатє давайте назвіт свої Илітні столовки, а то всі такі спеціалісти шо аж тошнит 🥱Мак і сосісочна через дорогу. І пузата хата десь поруч стопудово є.
Тю, питання в іншому: що далі?Мені кохана сьогодні нарізала диньку, кішміш купила, зробила шубу, бутери з форелькою, сирів різних накупувала-нарізала, борщ, знов таки.
Питання - нашо мені оті ваші столовки?
Догадайтесь с трёх раз.Тю, питання в іншому: що далі?
![]()
Догадайтесь с трёх раз.
В меня нема такой коханой🤷♀️Мені кохана сьогодні нарізала диньку, кішміш купила, зробила шубу, бутери з форелькою, сирів різних накупувала-нарізала, борщ, знов таки.
Питання - нашо мені оті ваші столовки?
Все по феншую.Тю, питання в іншому: що далі?
![]()
Павлиг, вы ж в завязке.обходит
стая калымских нарядчиков
...мабуть розв'язавсяПавлиг, вы ж в завязке.
при чьом тудПавлиг, вы ж в завязке.