Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Моня, я те пристаніще знайшов..:D
IMG_20250817_201756_464.webp

?‍♂️ На острове Окинава проживает около 500 людей в возрасте 100 лет и старше. Здоровая еда, физические упражнения,отказ от вредных привычек и позитивное отношение к жизни делают своё дело!

Моня, я те пристаніще знайшов..:D
IMG_20250817_201756_464.webp

?‍♂️ На острове Окинава проживает около 500 людей в возрасте 100 лет и старше. Здоровая еда, физические упражнения,отказ от вредных привычек и позитивное отношение к жизни делают своё дело!
Я щас тєбє найду.:)

а пам'ятаєте був шкандаль десь у німеччині що вони у підсракуватому пансионі кокс додавали й усі дідусі бабусі наступного року щемилися в теє місце не знаючи таємниці раптово щасливого життя :іржач:

а пам'ятаєте був шкандаль десь у німеччині що вони у підсракуватому пансионі кокс додавали й усі дідусі бабусі наступного року щемилися в теє місце не знаючи таємниці раптово щасливого життя :іржач:
Перший раз чую.

Моня --->огурек.. Анджела і етого невдаху ви хцелі захомутать..:рл::D

Цук, а с Бидгоща в енту диру апсалютна пустой понтяг..:незнаю:

В поезде и поссикал бы,или боялся шо шпионки вещи уведут?
Я тада не хцел..:збентежений: а в Бидгоще почались якись казуси..:незнаю: надо било 2 гаража брать..:увага:
Кста, вчера в Бедронке бачив віно безалкогольне..:рл::D.. и там, ****а, зеро ккал..:D..но дорогое шо птздець.. ото бузінес..:іржач:

:D:D:D багато років тому з мене глузували кажу неможна, пив *****у балтику "0"
потім попустило, спекотно бігати по драбині якось без куражу, та ще й практично 24 години, спали де прийдеться, але встигли. глушили півтора ящика пива на 3х на добу інакше було б бдсмніше.
врешті решт проявили себе довбойобами та й чесно пропили все зароблене. таке...
а! встиг себе пам'ять на комп купити але проїбав кришечку :рл: :D

О, дядька білетмайстер іде..:кручусь:

Я тада не хцел..:збентежений: а в Бидгоще почались якись казуси..:незнаю: надо било 2 гаража брать..:увага:
Кста, вчера в Бедронке бачив віно безалкогольне..:рл::D.. и там, ****а, зеро ккал..:D..но дорогое шо птздець.. ото бузінес..:іржач:
На НГ шампанское пил безалкогольное,тут широкий выбор.По цене одинаковое от 3,5 ойро до 30 и выше ойро.

Назад
Зверху Знизу