Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Жажда наживи.....до речі, сьогодні ж субота, чого працюєш?
гоніт в неведомиє даліЖажда наживи..![]()
Мабудь с миноискателем по местам боёв лазит пока погода гарна.гоніт в неведомиє далі![]()
Надо йому ще пошуковий магніт купить. Для болот.Мабудь с миноискателем по местам боёв лазит пока погода гарна.
...а що там є?Надо йому ще пошуковий магніт купить. Для болот.
Шо завгодно. Цікава штука...а що там є?
Мабудь с миноискателем по местам боёв лазит пока погода гарна.
Надо йому ще пошуковий магніт купить. Для болот.
...думаєш,жаби на магніт липуть?Шо завгодно. Цікава штука![]()
Я якось в не сезон, коли не було рибаків, пройшовся по рибним місцям. Кормушками запасся на все життя, ну і ще усіляких приманок))...думаєш,жаби на магніт липуть?
Он дорогой, шо пісєц. Той, що на отрив кіл 300.Надо йому ще пошуковий магніт купить. Для болот.
Та ну нах такий. У мене на 60 кг. По мілочам хватає. А на сейф у річці я не розраховую.Он дорогой, шо пісєц. Той, що на отрив кіл 300.
І пальця може размолоть, якщо опиницця случайно між желєзякой і магнітом.
...а як потім його від залізяки якоїсь відірвати?Та ну нах такий. У мене на 60 кг. По мілочам хватає. А на сейф у річці я не розраховую.
Та он же на плоской, нержавой залізякє 60 кг. А на ржавой отліпає запросто..
...а як потім його від залізяки якоїсь відірвати?
...і магніт не треба
Отаких. Валяється більше десяткаМожно с вінчєстєров старих навидірать тих магнітов і в бой.