Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
После кваса кефир,-спокойной ночи !...спалив ти мене🤣
...дякую, все добре, квас, це газований напій,не живого бродіння, проблема в іншому-жара у будинкуПосле кваса кефир,-спокойной ночи !
...романтік тиО, а я сеня мишат викопав, ще слепих, но з етичних сображеній, не фоткав..поклав за паркан, мамашка їх пузне забрала..![]()
Ага. Поночі в чужому садку рози викопував. З мишамі...романтік ти
...у мене в садку крім дерев нічого не росте,собаки-лошаді,все витоптують,ще й ями риють,сволотаАга. Поночі в чужому садку рози викопував. З мишамі
А в мене і садка нема....у мене в садку крім дерев нічого не росте,собаки-лошаді,все витоптують,ще й ями риють,сволота
...з одного боку легше,з іншого сидіти все життя у бетоні невеселоА в мене і садка нема.
Ну тош лепе ніж ровери пиздить..Ага. Поночі в чужому садку рози викопував. З мишамі
...вони просто зналиСтареньке, але життево..
Женская логика 😂
Ой нє знаю.Ну тош лепе ніж ровери пиздить..![]()
Не газованний напiй,нi кефiр не вгамовують спрагу.Коли був в селi вгумовував спрагу тiльки колодязною водою....дякую, все добре, квас, це газований напій,не живого бродіння, проблема в іншому-жара у будинку
До речі..кругом едне наїбалово ..купив чорну розу.. по факту..Ага. Поночі в чужому садку рози викопував. З мишамі
Подожді, пока зав'яне і почорніє.До речі..кругом едне наїбалово ..купив чорну розу.. по факту..![]()
...це хто до чого звик,Вовік ,он пивом спрагу вгамовує,я моршинською,бо місцева вода жорсткаНе газованний напiй,нi кефiр не вгамовують спрагу.Коли був в селi вгумовував спрагу тiльки колодязною водою.
...а такі взагалі, бувають?До речі..кругом едне наїбалово ..купив чорну розу.. по факту..![]()