Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Будет желание, сходите на набережную.. там можно либо в сторону порта пойти до маяка, либо по саиому пляжу в сторону Сопота и на пирс..(хотя ща он наверно платний).. там прикольно.. лебеди в море, чайки-попрошайки.. ну и просто по пляжу босиком пройтись.. хотя ща в Гданьске дожи наверно, сильно не разгонишься..:незнаю:
Дожди не помеха, мы вчера купались :D

Сеня бум снимать фільмік *піла 7, начало*..:D
IMG_20250715_071210_compress71.webp

Все спилил. Теперь над моей рабочей зоной нет

тени, прийдется какой то навес майстрячить.

:клас:
Але, особисто я, від зберігання води у вигляді компоту відмовився...Ягоди в морозилці, закортило, зварив- і на смак, як із щойно знятих...
Это если есть свет. Или чинят быстро. Иногда бывает нежданчик....

Останнє редагування:
Это если есть свет. Или чинят быстро. Иногда бывает нежданчик....
Теж саме мені казали, коли відмовився від підключення газу і все опалення побудував на електриці...За 8 років, як перебрався у власний будинок(3,5-воєнних), нічого з морозилки ще не викидав...
ЗІ. Звичайно, треба фраховувати нюанси...Так , генератор в мене напоготові ще з довоєнного часу...

Теж саме мені казали, коли відмовився від підключення газу і все опалення побудував на електриці...За 8 років, як перебрався у власний будинок(3,5-воєнних), нічого з морозилки ще не викидав...
ЗІ. Звичайно, треба фраховувати нюанси...Так , генератор в мене напоготові ще з довоєнного часу...
В идеале не будет в каждой квартире по генератору...мы не в сказке.
В доме проще, и с местом для него, нааерно...

Назад
Зверху Знизу