Статус: Офлайн
Повідом.: 43933
Повідом.: 43933

...шопало🤦♂️Ніхуа..![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...шопало🤦♂️Ніхуа..![]()
Каму попало....шопало🤦♂️
За белым вином думают о глупостях, за красным — говорят глупости, а за водкой их совершают![]()
...отримав вино врожаю 24 року
...друже,їздити на автобусі в нашому віці,це смішно, це я зрозумів у НімеччиніОй, біля мене такі худи ножкі сіли..![]()
![]()
Це транвай.....друже,їздити на автобусі в нашому віці,це смішно, це я зрозумів у Німеччині
...ну,втішай себе цим🤪😂Це транвай..![]()
...зате надійний
Дівно, у немців я бабок бачив тільки у макларенах.....ну,хіба що на дівок подивитися і бабок пенсів
У космос?..
...а ще різношерсті араби і ти виглядаєш там білою вороною і всі звертають на тебе увагуДівно, у немців я бабок бачив тільки у макларенах..![]()
Планірую пока шоУ космос?..![]()
...синтезувати частоту,яка лікує імпотенціюА що він генеруе?..білий шум?..![]()
Звичайну синусоїду або імпульси від 8000000000 до 12000000000 герц.А що він генеруе?..білий шум?..![]()
Не, я був під Штудгардом, в якомусь малому містечку..тарганів не бачив, алеш пенсів в кабріолетах..як гівна за баней.....а ще різношерсті араби і ти виглядаєш там білою вороною і всі звертають на тебе увагу
Ти там не вумнічай лікару..зустрічай скриню.....синтезувати частоту,яка лікує імпотенцію