Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
О 5! а лягаю, зазвичай, у 21-30..Йому на працу о 4 ранку вставать. Звик лягать о восьмій вечора.
Піхуй! А ведет себя як сука. )))Он кобель![]()
...так що,не все так погано, трусєля можна?😄Господи.. как же ети ебанутие недоблогери вже заїбалі..![]()
Можешь даже кулечкі одноразовие с бедронкі стирать и сушіть.....так що,не все так погано, трусєля можна?😄
Зачем?Они ж вроде бесплатно.Можешь даже кулечкі одноразовие с бедронкі стирать и сушіть..
То сарказм бил..Зачем?Они ж вроде бесплатно.
...у нас якісь еко продають за гроші,наче як 2 гривня,але я не певен, пишуть,що розчиняються🤪🤦♂️Зачем?Они ж вроде бесплатно.
...мабуть подружка режисераШирли Хендерсон сыграла 11ти летнюю школьницу в «Гарри Поттере». На момент съемок ей было 46 лет.![]()
А ви там якихось тьоток 55летних постите и уміляетесь![]()
Бившая коллєга по работє. Стєрва 80 уровня. Я і сєйчас хочу єйо убіть.Ширли Хендерсон сыграла 11ти летнюю школьницу в «Гарри Поттере». На момент съемок ей было 46 лет.![]()
А ви там якихось тьоток 55летних постите и уміляетесь![]()