Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То усе зрозуміло.. алеш батьки вони і у аіфриці батьки.....до чого тут батьки?..вона давно живе окремо

Гіпоалєргєнний жасмін. Повєзло.Кругом одно наебалово.. суки, повбивав би .. 400 сортов жасміну, и мені дістався тей що не пахне..
Куурва.. тераз, жімолсть за усіх віддувается.. тай матіола.. алеш, вона тут шось другій рік поспіль...ледве ногі тёгне..![]()
Так борєць з тополями и насадив..Гіпоалєргєнний жасмін. Повєзло.
Ліпу посаді і нухай. У нас на Троє - ліповий рай. Хтота понависаживал вдоль всєх уліц. Пчоли в обморокі падають
.. альбо акацію..
Я хочу той шо пахне..Гіпоалєргєнний жасмін. Повєзло.

Так у нас і тополєй до хрєна. Самосєвом.Так борєць з тополями и насадив.... нвйкращій вибір..
.. альбо акацію..
![]()
Вонючку на шию повєсь. Плакса.Я хочу той шо пахне..![]()
Шею себе на вонючку повісь... доцент-второгоднік..Вонючку на шию повєсь. Плакса.

Я нє второгоднік. Там всього один рік навчання був.Шею себе на вонючку повісь... доцент-второгоднік..![]()
Я когда узнала, что жасмин - это чубушник - вообще обалделаЯ хочу той шо пахне..![]()
Ну хочь не чебурашнік..Я когда узнала, что жасмин - это чубушник - вообще обалдела

Це для нормальних.. а не для доцентів..Я нє второгоднік. Там всього один рік навчання був.

Тай потім.. я ш казав второразряднік.. Штирліц.. ви там чогой...вже наїбані?..Я нє второгоднік. Там всього один рік навчання був.

Почітай свої калякі-малякі.,?Тай потім.. я ш казав второразряднік.. Штирліц.. ви там чогой...вже наїбані?..![]()
Ну.. слепандя.. те очкіи вислать?..Не заздрі.. доцент второразряднік...![]()

Кстаті пух ток от девочек..Так у нас і тополєй до хрєна. Самосєвом.

Оставь сєбє.Шею себе на вонючку повісь... доцент-второгоднік..![]()
А це що?Шею себе на вонючку повісь... доцент-второгоднік..![]()
А от мальчіков шо?Кстаті пух ток от девочек..![]()