Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А четвер краще ніж неділя, бо у четвер завтра п'ятниця, а у неділю завтра понеділок ?Вот и четверьг настав...хо-хо-хо...![]()
*****-копать! Ну ти і археолог! ))Шановні автомобілісти, кому ннадо круту автомагнітолу
![]()
А куда вставлять?.... кассету! )Шановні автомобілісти, кому ннадо круту автомагнітолу
![]()
А зачем?А куда вставлять?.... кассету! )
Соглвсен! Єто же магнитола для моряков! Там он і іконка с волной есть.А зачем?

? отходит уже 4 ойро за кг.,черешня пошла пока 7-8 ойро,вчера супруга уже взяла по 6,жду по 5 как в прошлом году.Учора. Класс.
![]()
Тяжьолий артефактА куда вставлять?.... кассету! )
Там безконтактка - треба просто покласти касету на торпедо....А куда вставлять?.... кассету! )
Інтересно, но ніхуя непонятно! Раз вставіл і навсегда? ))Тяжьолий артефакт
![]()
А четвер краще ніж неділя, бо у четвер завтра п'ятниця, а у неділю завтра понеділок ?
Да, умели же раньше ****о делать..Тяжьолий артефакт
![]()

Вы гараж разбираете что ли ?Тяжьолий артефакт
![]()

Явно спі-зділ у кавото с тачкі. От що за люді.*****-копать! Ну ти і археолог! ))
Едь в Таіланд, делай операцію, і ти красавіца!))Блін. Я тоже хочу так виглядєть в 60...
![]()
...і акумуляторна болгарка в нагоді стала....Явно спі-зділ у кавото с тачкі. От що за люді.

...і кліщі радіБлін. Я тоже хочу так виглядєть в 60...
![]()
Было б ему 60, он бы и не красавцем уже б в Германии был у супруги под боком.Какой Таиланд.Едь в Таіланд, делай операцію, і ти красавіца!))
...лєнтопротяжка ціляком виїджає з корпуса,я таку бачив давно-давноІнтересно, но ніхуя непонятно! Раз вставіл і навсегда? ))