Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Не, Старий, твоя правда.. то я олЕнь.. ето таки шимано .:eek::рл:, якби не ти, то я би тего на каретки и не забачив .:D
IMG_20250603_192821.webp

Кста, Старий, диви я яку кракозяблу купив..:D
IMG_20250603_192501_compress44.webp

Оттуда. А якіє ти думал? Платіновиє? Той карєткє сносу нє било. Бо оно тайваньскоє. Щас купіш ****о пластіліновоє з кітая. Оно іщє і наіскось стане. Отода і похохочєм.
Сукааа.. склоняю голову перед тобой в позоре я..:рл:
Есть тут у нас лисапедний гуру..я ему грю.. *** там гайка пластіковая.. так он сразу.. так тому велу 20+ 100%....:eek:..****а..шамани ***.. как 20с лихуем.. я его купил в прошлом году..:D
Меня не возраст его удивляет, а его сохранность..:незнаю: и рабочее состряние..если би не скрип.. оно би мне и в пень не тарахтело..:D
Ет как срезал телочку в клубе, 25 летнюю , а ей на поверку 50+..:рл::D..алеш не растеряла..:D

Ну канеш, бо та скрипела шо телега.. люди шарахались уже..:D
Скріпєла? Ти такі олєнь. Карєтка виходіт із строя, якщо єсть люфт. Циє карєткі практічєскі нєвозможно ушатать.
***ть. Ти нє мог просто тут поскігліть, шо шото скріпіть. Ми б нашлі прічіну. Може то твої колєні. :)

Скріпєла? Ти такі олєнь. Карєтка виходіт із строя, якщо єсть люфт. Циє карєткі практічєскі нєвозможно ушатать.
***ть. Ти нє мог просто тут поскігліть, шо шото скріпіть. Ми б нашлі прічіну. Може то твої колєні. :)
Я тут скрипел неделю про каретку.. алеш тобі було піхуй..:D

Сукааа.. склоняю голову перед тобой в позоре я..:рл:
Есть тут у нас лисапедний гуру..я ему грю.. *** там гайка пластіковая.. так он сразу.. так тому велу 20+ 100%....:eek:..****а..шамани ***.. как 20с лихуем.. я его купил в прошлом году..:D
Меня не возраст его удивляет, а его сохранность..:незнаю: и рабочее состряние..если би не скрип.. оно би мне и в пень не тарахтело..:D
Ет как срезал телочку в клубе, 25 летнюю , а ей на поверку 50+..:рл::D..алеш не растеряла..:D
Какіє ***ть 20 плюс? Кантєлівєри перестали робити в 1994 році. Іді учі матчасть, студент.:)

Назад
Зверху Знизу