Киве дали в бороду

• Автор теми Автор теми osvod
  • Дата створення Дата створення
Кива ***** даже не может быть мужиком и признать шо он ударил чела головой
Он же сын вон того могучего вора, что при зарплате в 30 тысяч гривен ( в те времена) через год купил себе Майбах за 400 тысяч долларов. Еще побежал снимать телесные показания. Хотя есть записи видеокамер, демонстрирующие совершенно наглое поведение Кивы. Теперь ищут вон того, третьего, что лысому заехал в морду лица и уехал на автомобиле. Фраза-то какая! Не просто уехал, а на автомобиле!

А есть тут грамотные люди?

Хотел уточнить, как правильно писать:

"Кива драчун" или "Кива дрочун"?

Кива дрочливый дрочун, ну или дрочущий дрочун
Кива редкий дрочунец, получил в бороду и ему настал капеЦ

Он же сын вон того могучего вора, что при зарплате в 30 тысяч гривен ( в те времена) через год купил себе Майбах за 400 тысяч долларов. Еще побежал снимать телесные показания. Хотя есть записи видеокамер, демонстрирующие совершенно наглое поведение Кивы. Теперь ищут вон того, третьего, что лысому заехал в морду лица и уехал на автомобиле. Фраза-то какая! Не просто уехал, а на автомобиле!

Да по разному уехать можно... Тут действительно уточнения нужны.

Судя по тому, что более ранний пост про кивиных дуболомов ты проигнорил,
зацепил тебя травмат Пашинского?
Ну пойди уже в парк, вальни какого-нибудь бухого нищеброда. Не держи в себе, язва будет.

атошник то засланий
Кива vs «Моня»
Ігор Мосійчук
Я не збирався коментувати бійку між народним депутатом Илья Кива та Михаил Майман (Михаил Вениаминович Помогайбо) «Монею» бо судити про цю бійку можу лише з відео яке бачив так як і всі. Водночас згадки мого прізвища як друга «Моні» змушують мене відреагувати.
❗️ Помагайбо як і Кива свого часу тісно співпрацювали з Дмитро Корчинський та його «Братством». Пізніше «Моня» відійшовши від Корчинського почав активну співпрацю з Радикальною партією і зокрема нардепом Дмитро Лінько але через деякий час отримавши від Генадія Буткевича власника мережі супермаркетів «АТБ» винагороду (зі слів самого «Моні» 300 000$) він дав ГПУ брехливі покази на колишнього зятя і бізнес партнера Буткевича народного депутата від РПЛ Сергей Рыбалка. Саме після цього «Моня» втік в США і з того часу я його ніколи не чув та не бачив.
❗️Сам «Моня» надзвичайно мутний тип. За моєю інформацією він має пряме відношення до багатьох кримінальних правопорушень. В Нацполіції до нього дійсно дуже багато запитань але наразі він має дах і співпрацює з керівництвом ГУР МО та деякими офіцерами СБУ, що унеможливлює слідчі дії Нацполіції відносно нього.
❗️Повернення «Моні» в Україну стало можливим лише після відставки головного військового прокурора Анатолій Матіос та першого заступника голови Нацполіції Вячеслав Аброськин (яких «Моня» публічно криє останніми словами) в контексті політичних ігрищ навколо так званої «справи Шепелєва » до якої він має якесь відношення.
❗️ Враховуючи це все я розглядаю бійку між Кивою та «Монею» а особливо дії правоохоронців після неї (порушення кримінальної справи проти Киви і розшук поліцією «Моні») як чергове загострення в стосунках між МВС і СБУ!
Підкилимна бійка зараз йде між ними!
https://www.facebook.com/igor.mosijcuk

Назад
Зверху Знизу