Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киноигрулина 227: Канун Нового Года

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
Это надо мне будет смотреть эти фильмы?

Чарівник, давай без анімації. Фільмів достатньо. Анімація звісно ж є чудова, але зупинимось на фільмах))
Тоді треба щось робити з анімацією яка вже у списку
Мені теж то цікаво. Ніичго поки кращого за той мульт, що я його трейлер додала вище - не знаходжу. :)
Якщо мульти неможна, залишаю за собою "Реальну любов". Так, вона вже грала, але спробу. ще. :)
Чекаю відповіді, оформлю все як слід після неї...

Тоді треба щось робити з анімацією яка вже у списку
З анімацією ви мене загнали в глухий кут. Хотів провести гру без анімації, але навіть і не помітив "Різдвяну історію", навіть не дивлячись на трейлер до неї. Чудовий мульт. Ось і не хочеться ні I_Lo змушувати змінювати кандидата, ні мультів в грі :незнаю:
Дилема :D
Може дійсно спробувати пограти з мультами? :confused:
Гра для Вас, хочу почути думки :)

:offtopic:
А шо такое с группами стало?
Обнулили чтоль?

А список игрулин щаз не ведёцца?
Хотел пробежаться посмотреть, во что тут последнее время игрались.

Хотел пробежаться посмотреть, во что тут последнее время игрались.
Швидко, на жаль, не вдастся. В СП є перелік попередніх ігор КІ, а там: розділ Кіно/ Пошук в цьому розділі та шукати за номером потрібну. Тільки руками, по іншому, на жаль, ніяк :незнаю:

З анімацією ви мене загнали в глухий кут. Хотів провести гру без анімації, але навіть і не помітив "Різдвяну історію", навіть не дивлячись на трейлер до неї. Чудовий мульт. Ось і не хочеться ні I_Lo змушувати змінювати кандидата, ні мультів в грі :незнаю:
Дилема :D
Може дійсно спробувати пограти з мультами? :confused:
Гра для Вас, хочу почути думки :)

...Я можу спробувати щось інше запропонувати...і тоді усі будуть задоволені

і тоді усі будуть задоволені
Та мене саме бентежить - чи будуть всі задоволені?
Особисто я вже згоден і на анімацію. Але реально не уявляю, як Новорічні фільми порівнювати з тими ж мультами, хай вони і чудові.

Чарівник, що скажеш?

тобто, ти і за мульти, і за фільми в одній темі?
За те що якщо ти вже вирішив без анімації, то давай без анімації. Але не так що цей анімаційний фільм я залишаю бо мені подобається, а решті так не можна.

Але не так що цей анімаційний фільм я залишаю бо мені подобається, а решті так не можна.
Я не так питання ставив. Питання: фільми з мультами чи фільми без мультів. Про зробити виключення для одного мова не йде.

Пішла сьома доба цієї гри. Добре, раз я вирішив без анімації, то вирішив без анімації.

12.....Лузер (Лузер, Олександр Абдулов та Володимир Фатьянов, росія, 2007), Geralt
12.....Здравствуй папа новый год (Daddy's Home 2, Шон Андерс, США, 2017), ZЗоя
12.....Один дома (Home Alone, Крис Коламбус, США, 1990), LANA_kha26
12.....Санта-Хрякус (Hogfather, Вадим Жан, Великобритания, 2006), Август
12....., I_Lo
12.....Чудо на 34-й улице (Miracle on 34th Street, Джордж Ситон, США, 1947), madmik
12......Почти Рождество (All Is Bright, Фил Морисон, США, 2013), Ravena
12......Страна ОЗ (Василий Сигарев, россия, 2015), Charley's Aunt
12......Семьянин (The Family Man, Брет Рэтнер, США, 2000), Dimoks

Я можу спробувати щось інше запропонувати...і тоді усі будуть задоволені
I_Lo, спробуй, будь ласка, щось інше запропонувати (з фільмів).

Назад
Зверху Знизу