Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киноигрулина 226: Великие детективы.

• Автор теми Автор теми ZЗоя
  • Дата створення Дата створення
Ну нравится мне Ливанов в роле Шерлока, в отличии от недоразумения с Камбербетчем, ... и как после этого можно ставить минус? ... мине совесть не позволяет, увы ... :(

ZЗоя и Геральд сы кнопками Вас!
Мабуть... дякую :)
Бачиш, як воно... Раніше один був потрібен, а тепер двох на його місце довелося ставити.
І я тобі вдячний за декілька років під твоїм модеруванням :пиво:
Жаль, що ти вирішив піти.

Ну нравится мне Ливанов в роле Шерлока, в отличии от недоразумения с Камбербетчем
:пиво:
Ліванов та Соломін чудово справилися зі своїми ролями.
В той час, як Камбербетч та Джонні Лі Міллер взагалі спаскудили Шерлока до не можливості. Та й Дауні-молодший поруч з Лівановим не стояв.

23 ...Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
9 ...Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

25 ...Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
6 ...Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

:кінь2:

22 -...Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
8+ ...Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

:браво::попкорн:

Це не змінює того факту, що спаскудили :)
Спаскудили чи показали під іншим кутом. Бо гадаю спостерігати за черговою екранізацією рафінованого літературного Шерлока було б просто нудно.

разве что у Дауни мл. удалось сделать забавную вариацию, по-мотивам, как ты и говоришь ...

разве что у Дауни мл. удалось сделать забавную вариацию, по-мотивам, как ты и говоришь ...
Шерлоки с Дауни мл. и Ливановым это как 300 спартанцев 60х и 300 спартанцев Зака Снайдера - каждый хорош по своему, но первый это исторический фильм, а второй - экранизация комиксов.

24.....Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
5.......Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

Незачем оттягивать.

x2

26.....Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
2.......Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

23.....Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
4.......Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

...эх, чуть не успел...
Зайди я на пяток минут раньше - всё было бы уже закончено.
Впрочем, результат, полагаю, теперь и так уже однозначно предсказуем.
Итак,

25.....Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
1.......Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

та негоже так, Пуаро Агати Крісті не настільки поганий, щоб мій постріл був останній :)
та й нову тему я вам раніше вечора не дам :)

пук...

27.....Пригоди Ш.Холмса і д-ра Ватсона:Пес Баскервілів (Приключения Ш.Холмса и д-ра Ватсона: Собака Баскервилей, Ігор Маслєніков,1981,СРСР), Geralt
-2.......Пуаро Агаты Кристи (Agatha Christie’s Poirot, сериал, 1989-2013), Август

Назад
Зверху Знизу