Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киноигрулина 224: Снайперская

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
здравствуйте. :)
фильм у вас увели. внаглую.
а так -- может и сыграли бы б.
Здравствуйте ))) А-а-а, вот оно что.
Я лучше со стороны посмотрю, как вы играете, может в другой раз приму участие.
Увели - не жалко, фильм и правда нравится.:)

12....Враг у ворот (Enemy at the Gates,Жан-Жак Арно,2001)

12….. Джек Ричер (Jack Reacher, Кристофер Маккуорри, США, 2012), Geralt
12….. Наемные убийцы (Assassins, Ричард Доннер, США, 1995), EllenaBogdana
12.... Мистер и Миссис Смит (Mr. & Mrs. Smith, Даг Лайман, США, 2005), Злобныйёж
12.....Шакал (The Jackal, Майкл Кейтон-Джонс, США, Великобритания, Франция, Германия, Япония, 1997), Пиранья
12.....Незламна (Несокрушимая/НесломИмая*, С.Мокрицкий, Украина, 2015), ZЗоя
12.....Ворошиловский стрелок (Ворошиловский стрелок, Станислав Говорухин, россия, 1999), goto
12.....Стрелок (Shooter, Антуан Фукуа, США, 2007), Orca
12.....Снайпер (American Sniper, Клинт Иствуд, США, 2015), Ravena
12.....Цельнометаллическая оболочка (Full metal jacket, Стенли Кубрик, США, 1987), madmik
12.....Враг у ворот (Enemy at the Gates,Жан-Жак Арно, США, 2001), I_Lo

Набрали кворум трохи більше, ніж за добу - не погано.

Треба почекати ще на деяких учасників, та й деякі фільми я ще очікую))

ps: Геро, з перемогою!
дякую :пиво:

Цей, мабуть, один з них?
ні, але й цьому буду радий )) хоча, чому ні, він десятці, на яку я очікував...
знаю, що в тебе у рукаві є козирі)))

Ти його виставляєш чи як? :)

12.....Цельнометаллическая оболочка (Full metal jacket, Стенли Кубрик, США, 1987), madmik

Я надеюсь, ни у кого не возникнет вопрос о форматности?

У меня возник вопрос о форматности.:D
В фильме, конечно, снайпер присутствует, последние 15 минут, только кино не о том. Я не против, просто хотелось бы уточнить насколько сюжетно полной должна быть история именно снайпера/ров в фильме, или достаточно только его наличия вообще.

У меня возник вопрос о форматности.
Ти знаєш, не в тебе однієї питання щодо форматованості цього фільму :)
Для мене він теж не формат. Гадаєш Мадмік змінить кандидата?
Я навіть того снайпера не можу ГА назвати, так - одна з негативних ролей.

Извините, не увидел вашего сообщения. Пролистал до последнего поста с табличкой и попросил включить кино, потому что был с телефона. Снимаюсь с игры.

12.... Мистер и Миссис Смит (Mr. & Mrs. Smith, Даг Лайман, США, 2005), Злобныйёж
12.....Шакал (The Jackal, Майкл Кейтон-Джонс, США, Великобритания, Франция, Германия, Япония, 1997), Пиранья
12.....Ворошиловский стрелок (Ворошиловский стрелок, Станислав Говорухин, россия, 1999), goto

Извините, не увидел вашего сообщения. Пролистал до последнего поста с табличкой и попросил включить кино, потому что был с телефона. Снимаюсь с игры.
Блин, ну зачем? Я точно в эту игру не попадаю - пока въеду в правила, куча времени пройдет. Да и немножко не по времени мне сейчас. Возвращайте его назад, не пропадать же хорошему фильму. Я только рада, что фильм не одной мне пришелся по душе. Мне вообще будет обидно, если "Стрелок" вот так "пролетит" из-за недоразумений.

Извините, вмешаюсь

пока въеду в правила

Що там в'їжджати?
I_Lo взяла і виставила фільм без вагань. Радий бачити новачка у грі. Тут головне визначитись - чи є бажання прийняти участь у грі, чи ні.

Якщо Тото Іоно грає, то Стрілець 2007 за нею. Якщо ні, то фільм за Оркою. Мабуть моя провина, що не прореагував на пост Тото. Визначайся, приймаєш участь у грі, чи так, сторонній спостерігач?

Що там в'їжджати?
I_Lo взяла і виставила фільм без вагань. Радий бачити новачка у грі. Тут головне визначитись - чи є бажання прийняти участь у грі, чи ні.

Якщо Тото Іоно грає, то Стрілець 2007 за нею. Якщо ні, то фільм за Оркою. Мабуть моя провина, що не прореагував на пост Тото. Визначайся, приймаєш участь у грі, чи так, сторонній спостерігач?
Фильм за Оркою. Я - сторонній спостерігач.

Фильм за Оркою. Я - сторонній спостерігач.
Орка, тоді я не бачу підстав, щоб ти знімався з гри.

Поки так.

В фильме, конечно, снайпер присутствует, последние 15 минут
Напомню, в фильме был не один снайпер. И не только в последние 15 минут.
Картина делится на две фазы - учение и бой. И в каждой присутствует свой ГА. Первый только учился. Второй уже сражался. И оба - покорители снаряда в цельнометаллической оболочке

Картина делится на две фазы - учение и бой.

Як на мене Оболонка - фільм про війну у В'єтнамі. В першій частині фільму, купка людей проходить курс молодого бійця, в другій - попадає на війну, і однією з епізодичних сцен цієї війни стала сцена де вони попали під вогонь снайперші та з горем навпіл ліквідували її. Я в цьому фільмі зовсім не побачив акцентів на снайперській справі. Новобранців вчили воювати з гвинтівкою. Хоча б там була б якась снайперська підготовка. Снайперші відведена незначна сцена. Я ще б зрозумів, якби друга половина фільму була б присвячена тому, як вони попали під снайперський вогонь і снайперша методично пів фільму їх викошувала. Так ні ж, там сцена хвилин на десять. Доволі епізодична і без снайперського акценту, там більше акценту на хлопців, ніж на снайпершу.

З таким успіхом, фільмом про снайперів можна буде вважати будь-який фільм, де на 5-10 хвилин появиться снайпер, чи снайперська гвинтівка.

Те ж саме можу сказати й про Містера та Місіс Сміт. Де в цьому фільмі снайперство? В сцені де він та вона полювали на мішені в тирі з пневматичної зброї? Чи сцена в пустелі де вона поцілила йому в груди з гвинтівки з оптикою? Звісно, що виходячи з того, як він та вона влучно стріляли та користувалися вогнепальною зброєю, можна дійти до висновку, що вони в якійсь мірі є чи можуть бути снайперами.

Особисто для мене: Сміти та Оболонка - не формат. Один фільм про кілерів, які влучно володіють зброєю та виходячи з однієї єдиної сцени можуть бути снайперами. Інший - фільм про купку новобранців, які пройшли курс молодого бійця та відправилися воювати на фронт, де в одній зі сцен потрапили під снайперський вогонь.

Для мене це перші кандидати на мінус.

Назад
Зверху Знизу