Вылетели Ноланы (Мироныч ошибся при вычете баллов)
Увидела.
Извиняюсь
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вылетели Ноланы (Мироныч ошибся при вычете баллов)
не рой другому яму, как говорится..Зоя образилась на знишений власний труд на чужому городі

Таким чином, знесені та знищені групи: Киноигрулина, Мафия, Мувимания.
Зоя образилась на знишений власний труд на чужому городі, зачинила власні теми та на даний час не має бажання спілкуватися на форумі.
Я теж десь на цьому шляху.
Но Коэны круче - они умудрялись смешить казалось совсем несмешными вещами
Супер. Для возвращения юзеров, которые ушли - они решили разогнать юзеров, которые ещё не ушли. Секта свидетелей адекватного модерирования ХФ работаете на полную.Відповім за Зою. Дімокс задля поліпшення спілкування користувачів форуму та повернення тих користувачів, котрі покинули форум за різних обставин, вирішив багато чого знести з форуму. Без обговорення та огляду на думку тих користувачів, котрі цим користувалися.
Таким чином, знесені та знищені групи: Киноигрулина, Мафия, Мувимания. Список ігор Кіноігруліни він надав, його поновити ще можна. А все інше адьос.
Результат дій Дімокса по покращенню умов існування на форумі. Зоя образилась на знишений власний труд на чужому городі, зачинила власні теми та на даний час не має бажання спілкуватися на форумі. Це так, як я зрозумів її. Я теж десь на цьому шляху.
Ось такі справи...
Зоя образилась на знишений власний труд на чужому городі, зачинила власні теми та на даний час не має бажання спілкуватися на форумі.
![]()
12....Дуглас (Кирк и Майкл), ZЗоя
Тонко! 

Сегодня, кстати, тоже небольшой косячок в подсчётах баллов.Мироныч ошибся при вычете баллов

Ты не отвлекайся***,шо тут происходит???
Что вы сделали с темой? Почему забанен Герыч и где Зоя?Беспредельщики!!!
Ты не отвлекайся
Голосуй
Они пошли против Партии
Это все из-за секты свидетелей адекватного модерирования ХФ.***,шо тут происходит???
Что вы сделали с темой? Почему забанен Герыч и где Зоя?Беспредельщики!!!